Σαματά σε νοσοκομείο του Μιλάνου ο μεθυσμένος (ξανά...) Μπρόζοβιτς!

Ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, της Ίντερ, λίγες μέρες αφότου του αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης, λόγω μέθης, έστησε καβγά σε νοσοκομείο του Μιλάνου όντας, πάλι, υπό την επήρρεια αλκοόλ!

Σαματά σε νοσοκομείο του Μιλάνου ο μεθυσμένος (ξανά...) Μπρόζοβιτς!

Μήπως να το κόψει, γιατί δεν το... σηκώνει;
Τις προάλλες στον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδηγήσης, γιατί συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος στους δρόμους του Μιλάνου.

Ωστόσο ο Κροάτης διεθνής μέσος της Ίντερ δε φαίνεται να έβαλε μυαλό και υπό την επήρρεια αλκοόλ, κατά τους παρισταμένους, έστησε καβγά σε νοσοκομείο του Μιλάνου το βράδυ της Πέμπτης (30/07)!

Ο Μπρόζοβιτς πήγε στο νοσοκομείο «Σαν Κάρλο» της πρωτεύουσας της Λομβαρδίας, μαζί με έναν 42χρονο Κροάτη φίλο του, ο οποίος είχε τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι.

Σε πολύ έντονο ύφος, απαίτησε από τους γιατρούς που εφημέρευαν να φροντίσουν πρώτα τον φίλο του, παρ' ότι υπήρχαν πολύ πιο σοβαρές περιπτώσεις εκείνη την στιγμή. Ήταν τέτοιες οι φωνές του Μπρόζοβιτς, που το προσωπικό του νοσοκομείου κάλεσε την αστυνομία.

Όταν εμφανίστηκαν στον χώρο οι αστυνομικοί, ο ποδοσφαιριστής κατάλαβε την υπερβολή των αντιδράσεων του και, αφού του ζήτησαν να ηρεμήσει και τον προειδοποίησαν ότι μπορεί να έχει κυρώσεις αν συνέχιζε στον ίδιο τόνο, ζήτησε συγνώμη από γιατρούς και ασθενείς.