Γουλβς: Ο Παουλίνιο ήρθε, ο Χιμένεθ πωλείται, η Γιουβέντους πληρώνει

Η Γουλβς αγόρασε τον Παουλίνιο και όπως όλα δείχνουν θα πουλήσει τον Ραούλ Χιμένεθ, με έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του να δείχνουν τόσο η Γιουνάιτεντ αλλά και η Γιουβέντους

Γουλβς: Ο Παουλίνιο ήρθε, ο Χιμένεθ πωλείται, η Γιουβέντους πληρώνει

Έτοιμη να διαθέσει 80 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να ντύσει τον Ραούλ Χιμένεθ με την φανέλα της και να τον κάνει πιο ακριβό Μεξικανό παίκτη στην Ιστορία του ποδοσφαίρου, είναι η Γιουβέντους, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα As.

Ο Χιμένεθ, έφτασε το περασμένο καλοκαίρι με 40 εκατ. ευρώ, από την Μπενφίκα στην Γουλβς, αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League και αυτή τη σεζόν σημείωσε 26 γκολ (κορυφαίος σκόρερ της Γουλβς) ενώ είχε και 10 ασίστ σε 52 παιχνίδια. Έχει συμβόλαιο με την Γουλβς μέχρι το 2023.

Ο 29χρονος Μεξικανός φορ έχει προκαλέσει, με τις εμφανίσεις του, το ενδιαφέρον και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Γιουβέντους, αλλά οι «λύκοι» δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουν με λιγότερα από 90 εκατ. ευρώ. Η Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται σοβαρά για τον Μεξικανό επιθετικό, με τον Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ να έχει εισηγηθεί την απόκτηση του, όπως και ο Μαουρίσιο Σάρι στη Γιουβέντους

Ο Παουλίνιο αφήνει την Πορτογαλία και την Μπράγκα για να συνεχίσει την καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα και στη Γουλβς, αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League. Η αγγλική ομάδα συμφώνησε να προσφέρει 30 εκατ. ευρώ για να πάρει τον δυναμικό φορ, ο οποίος σε 45 ματς της φετινής σεζόν σημείωσε 25 γκολ.

Η απόκτηση του ίσως ανοίξει την πόρτα της μεταγραφής για τον Ραούλ Χιμένεθ, που είναι από τους πιο παραγωγικούς παίκτες στο αγγλικό πρωτάθλημα, καθώς μετρά φέτος 26 γκολ και 10 ασίστ σε 52 παιχνίδια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ