Γιουβέντους: Ξεκουράζει πολλούς βασικούς με Κάλιαρι αλλά όχι και Ρονάλντο

Ο Μαουρίτσιο Σάρι θα ξεκουράσει πολλούς από τους βασικούς της Γιουβέντους ενόψει της αναμέτρησης για τους «16» του Champions League, αλλά κανονικά θα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αποστολή.

Γιουβέντους: Ξεκουράζει πολλούς βασικούς με Κάλιαρι αλλά όχι και Ρονάλντο

Το βράδυ (29/7) η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κάλιαρι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι κανονικά στην αποστολή. Πολλοί από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους θα ξεκουραστούν ενόψει της ρεβάνς κόντρα στην Λιόν για τους «16» του Champions Lague.

Η μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»: Ο Ιμόμπιλε έφτασε τον Λεβαντόφσκι (πίνακας)

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Κιελίνι, Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Ντε Σίλιο, Κεντίρα, Κόστα και Ντιμπάλα, με την αποστολή των μπιανκονέρι να αποτελείται από τους: Στσέσνι, Πινζόλιο, Μπουφόν, Αλέξ Σάντρο, Μπονούτσι, Ρουγκάνι, Ντεμιράλ, Κοκόλο, Γουέσλι, Φραμπότα, Πιάνιτς, Ματουιντί, Μπεντανκούρ, Μουρατόρε, Πίτερς, Ρονάλντο, Κουαδράδο, Ιγκουαΐν, Μπερναρντέσκι, Ολιβιέρι, Βριόνι, Τζανιμάκια.

Στην αποστολή για την αναμέτρηση στην Σαρδηνία κόντρα στην Κάλιαρι ο Ρονάλντο θα είναι κανονικά και το πιο πιθανόν να αγωνιστεί. Ο λόγος; Ρονάλντο και Ιμόμπιλε οδηγούν την κούρσα του πρώτου σκόρερ στην Ιταλία με τον δεύτερο να έχει 34 γκολ και τον Πορτογάλο να έχει 31, ενώ απομένουν 2 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της Serie A.