Λίβερπουλ: Το ξεχωριστό αντίο του Σαλάχ στον Λόβρεν (vid)

Ο Μωχάμεντ Σαλάχ αποχαιρέτησε τον συμπαίκτη και καλό του φίλο, Ντέγιαν Λόβρεν, ο οποίος θα αγωνίζεται στη Ζενίτ.  

Λίβερπουλ: Το ξεχωριστό αντίο του Σαλάχ στον Λόβρεν (vid)

Το πικρό «αντίο» είπε τη Δευτέρα (27/7) ο Ντέγιαν Λόβρεν ύστερα από έξι χρόνια και 185 συμμετοχές με τη Λιβέρπουλ. Οι «ρεντς» αποδέχθηκαν την πρόταση της Ζενίτ ύψους 11.000.000 λιρών και πλέον ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός θα αγωνίζεται στη Ρωσία.

Ένας από τους συμπαίκτες του Λόβρεν που στεναχωρήθηκε με την εξέλιξη ήταν ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος επιθετικός έχει αποκτήσει γερή φιλία με τον Κροάτη και με βίντεο που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της Λίβερπουλ στο Twitter, αποχαιρέτησε τον φίλο του.

«Δεν ξέρω πως να το πω φίλε μου, δεν ξέρεις τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή αλλά θα μας λείψεις πολύ, ειδικά σε εμένα. Είσαι ένας εκπληκτικός παίκτης και καλός φίλος για μένα.

Θα μας λείψεις πολύ, εμένα μου λείπεις πολύ και σε αγαπώ πολύ. Ήσουν φανταστικός εκτός και εντός αγωνιστικού χώρου και σε ευχαριστώ για όσα έκανες για το σύλλογο. Σε ευχαριστώ για όσα έκανες για μένα.

Σου εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον, να έχεις σπουδαία καριέρα και να απολαύσεις το νέο σου σύλλογο μαζί με την οικογένειά σου. Σε ευχαριστώ πολύ και τα λέμε σύντομα».