Εμπαπέ: «Διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο - Αγωνία ενόψει Αταλάντα

Με αγωνία περιμένουν στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν τα νεότερα από τον τραυματισμό του Κιλιάν Εμπαπέ ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο με σοβαρό τραυματισμό στο πλάγιο μέρος του. 

Εμπαπέ: «Διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο - Αγωνία ενόψει Αταλάντα

«Διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο με σοβαρό τραυματισμό στο πλάγιο μέρος του. Ο ασθενής πρέπει να επανεκτιμηθεί εντός 72 ωρών με κλινική αλλά και απεικονιστική εξέταση».

Αυτή είναι η εκτίμηση των γιατρών της Παρί Σεν Ζερμέν, σχετικά με τον τραυματισμό του Κιλιάν Μπαπέ στον χθεσινό τελικό με την Σεντ Ετιέν, όπου οι πρωταθλητές έκαναν το νταμπλ (νίκησαν 1-0), που έγινε γνωστή με επίσημη ανακοίνωση. Ο Κιλιάν Εμπαπέ τραυματίστηκε στον δεξιό αστράγαλο, στο 25’ του χθεσινού τελικού του γαλλικού Κυπέλλου, που κατέκτησε η Παρί Σεν Ζερμέν, έπειτα από το πολύ σκληρό μαρκάρισμα του αρχηγού της Σεντ Ετιέν, Λοΐκ Περίν.

Αναφορές το πρωί στα ΜΜΕ στην Γαλλία, σημείωναν ότι ο Γάλλος επιθετικός θα χρειαστεί να μείνει εκτός τουλάχιστον 14 ημέρες, φτάνοντας στην καλύτερη περίπτωση στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν για τον αγώνα με την Αταλάντα (12/8) στη Λισαβόνα, στα προημιτελικά του Champions League. Ο Μπαπέ, που πέρασε όλη τη νύχτα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις δεν θα αγωνιστεί σίγουρα στον τελικό του League Cup της επόμενης Παρασκευής με τη Λιόν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ