Τιάγκο Σίλβα: «Καρφιά» προς τη διοίκηση για την αποχώρηση του από την Παρί

Ο Τιάγκο Σίλβα έκανε γνωστό πως δεν ήταν δική του απόφαση να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά της διοίκησης.

Τιάγκο Σίλβα: «Καρφιά» προς τη διοίκηση για την αποχώρηση του από την Παρί

Ο Βραζιλιάνος στόπερ φεύγει από την Παρί μετά από ένα μεγάλο διάστημα και σε δήλωση του έκανε γνωστό πως δεν ήταν δική του απόφαση αλλά της διοίκησης.

Ο Τιάγκο Σίλβα έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν και είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στο αγγλικό ή στο ιταλικό πρωτάθλημα. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας ανακοίνωσε, στις αρχές του καλοκαιριού, πως δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του 35χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος είναι ελεύθερος, πλέον, να βρει το νέο σταθμό της καριέρας του, όπως επιβεβαίωσε ο τεχνικός διευθυντής του παριζιάνικου συλλόγου, Λεονάρντο.

Ο ίδιος, πάντως, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την απόφαση της διοίκησης: «Δεν ήθελα να φύγω. Αυτή είναι απόφαση της διοίκησης και όχι δική μου. Κρίθηκε πως δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο και αποφασίστηκε να φύγω. Τη σέβομαι αυτή την απόφαση, αλλά οι φίλαθλοι πρέπει να ξέρουν πως ήθελα να μείνω», τόνισε ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Γαλλίας. Για τον Σίλβα έχουν ενδιαφερθεί η Φιορεντίνα, η Τότεναμ, η Μίλαν και η Άρσεναλ.