«Συμφώνησαν Γκραντέλ και Ολυμπιακός»

Ο Μαξ-Αλέν Γκραντέλ φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα Onze. Στο 1 εκατ. ευρώ ανέρχονται οι απολαβές του.

«Συμφώνησαν Γκραντέλ και Ολυμπιακός»

Είναι γνωστό ότι ο Μαξ Γκραντέλ δεν πρόκειται να συνεχίσει στην Τουλούζ, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο, όπως και ότι εδώ και καιρό βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση του εξτρέμ.

Το ΦΩΣ της Πέμπτης (23/7) κυκλοφόρησε με τίτλο «ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ», αναφερόμενος σε επικείμενη συμφωνία του Ιβοριανού εξτρέμ και των Πειραιώτων. Ωστόσο, οι εξελίξεις τρέχουν, αφού σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα Onze, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν σε συμφωνία με τον Γκραντέλ, αποκαλύπτοντας ότι οι απολαβές του ποδοσφαιριστή θα ανέρχονται στα 1 εκατ. ευρώ.

Ο Γκραντέλ έχει γεννηθεί στις 30 Νοεμβρίου 1987 και αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης, ενώ μπορεί σε κάποια σχήματα να αγωνιστεί και ως σέντερ φορ. Στην καριέρα του έχει περάσει από Λέστερ, Λιντς, Σεντ Ετιέν, Μπόρνμουθ και Τουλούζ. Τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 4 γκολ και 3 ασίστ. Ο 32χρονος είναι διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού (75 συμμετοχές, 12 γκολ).