Ο Ολυμπιακός δεν απάντησε στη Μπόκα: «Κι άλλες ομάδες για Σολδάνο»

Ο μάνατζερ του Φράνκο Σολδάνο αποκάλυψε ότι έχει κρούσεις και από άλλες ομάδες της Αργεντινής για δανεισμό από τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός δεν απάντησε στη Μπόκα: «Κι άλλες ομάδες για Σολδάνο»

Το μέλλον του Φράνκο Σολδάνο είναι ακόμα στον αέρα καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της αργεντίνικης ιστοσελίδας afamercado.com o Ολυμπιακός δεν απάντησε στην αντιπρόταση της Μπόκα για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο αλλά οι απαιτήσεις του ανέρχονται σε 300.000 δολάρια για ένα χρόνο, ποσό που η Μπόκα δεν είναι, καταρχήν, πρόθυμη να πληρώσει.

Η Boca αντιπρότεινε τα μισά αλλά, σύμφωνα με την afamercado προς το παρόν, δεν έχει πάρει απάντηση. Για το θέμα ρωτήθηκε ο ατζέντης του Σολδάνο. «Δεν υπάρχει τίποτα ακόμη. Από την Ελλάδα δεν απάντησαν. Και αν η Μπόκα θέλει τον παίκτη, ξέρει ήδη τι ζητούν … », είπε ο Ερνάν Ρουμπιόλα.

Όταν ρωτήθηκε εάν υπάρχει κάποια προθεσμία στις διαπραγματεύσεις ο Ρουμπιόλα έριξε το μπαλάκι στη Μπόκα λέγοντας ότι «από αυτήν εξαρτάται», ενώ αποκάλυψε ότι υπήρξαν κάποιες κρούσεις για τον Σολδάνο από άλλες ομάδες της Αργεντινής, αλλά καμιά δεν είχε επίσημη μορφή.

Αν αυτό αληθεύει, ίσως να εξηγεί και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν βιάζεται να πει «ναι» στη Μπόκα Τζούνιορς.