Νότιγχαμ - Στόουκ 1-4: Τελειώνει ο Λαμουσί που ανέλαβε την ευθύνη για το κάζο

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Σαμπρί Λαμουσί από τη Νότιγχαμ μετά το κάζο του αποκλεισμού από τα πλέι οφ της Championship.

Νότιγχαμ - Στόουκ 1-4: Τελειώνει ο Λαμουσί που ανέλαβε την ευθύνη για το κάζο

Η Νότιγχαμ έχασε τα πλέι οφ της Championship την τελευταία αγωνιστική καθώς ηττήθηκε στην έδρα της 4-1 από τη Στόουκ και η Σουόνσι την πήρε τη θέση για ένα γκολ!

Ο Σαμπρί Λαμουσί εμφανίστηκε καταρρακωμένος στη συνέντευξή Τύπου. Έκανε λόγο για «καταστροφή» και για «απαράδεκτο φινάλε» στη σεζόν, που πιθανότατα θα φέρει και το δικό του τέλος στο Νότιγχαμ.

Νότιγχαμ - Στόουκ 1-4: Κατάφερε κι εχασε τα πλέι-οφ!

«Δεν έχω λόγια», είπε. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι συνέβη απόψε ή τι συνέβη στα τελευταία πέντε παιχνίδια - πώς είναι δυνατόν να χάσουμε τα πλέι οφ, με ένα μόνο σημείο».

Ο Λαμουσί χρησιμοποίησε τη λέξη «απαράδεκτο» πέντε φορές μέσα σε δυο λεπτά, που κράτησε η συνέντευξη Τύπου.

«Δεν μπορώ να εξηγήσω τι συνέβη απόψε - επιστρέψαμε στο παιχνίδι και μετά, 20 λεπτά πριν από το τέλος, χάσαμε τον έλεγχο. Δεν έχω λόγια στο μυαλό μου τώρα. Μόνο καταστροφή. Απαράδεκτο!

Λυπάμαι τόσο για τη Νότιγχαμ - τους οπαδούς και όλους τους ανθρώπους που μας έχουν παρακολουθήσει όλη τη σεζόν. Είναι απλώς απαράδεκτο να χάνουμε αυτό που χάσαμε σήμερα.

Είναι απλώς απαράδεκτο αυτό που συνέβη απόψε. Είναι απλώς απαράδεκτο μετά από αυτό που κάναμε για 12 ή 13 μήνες, να είμαστε έξω έτσι. Το χειρότερο σενάριο. Είναι απλώς απαράδεκτο και δεν μπορώ να το εξηγήσω. Λυπάμαι πολύ» είπε.

Και συνέχισε:

«Δεν έχω λόγια για να εξηγήσω τι συνέβη, αλλά η γεγονός είναι ότι η Φόρεστ είναι εκτός πλέι οφ. Και αυτό είναι μόνο δικό μας λάθος. Και πρώτος φταίω εγώ φυσικά.

Πιθανώς ήμασταν κουρασμένοι. Σίγουρα το παιχνίδι στο City Ground χωρίς οπαδούς είναι διαφορετικό. Αλλά δεν θα δεχτώ καμιά δικαιολογία. Είναι απλώς απαράδεκτο και μη επαγγελματικό αυτό που κάναμε απόψε, ειδικά μετά από μια μακρά, μακρά σεζόν.

Είναι μόνο δικό μας λάθος. Έχουμε χάσει πολλές ευκαιρίες για να εξασφαλίσουμε τα πλέι οφ, για λίγα λεπτά και λίγα δευτερόλεπτα».