Μόγιες: «Στον Σόλσκιερ δίνεται χρόνος»

Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντβ Μόγιες εξέφρασε το παράπονο του για τη διαφορετική αντιμετώπιση της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε σχέση με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ

Μόγιες: «Στον Σόλσκιερ δίνεται χρόνος»

Στο «Ολντ Τράφορντ» επιστρέφει ο Ντέιβιντ Μόγιες αφού η Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 37η αγωνιστική της Premier League.

Μάλιστα, δέχθηκε ερώτηση από δημοσιογράφους για την εμπειρία του στους «κόκκινους διαβόλους» και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Ο 57χρονος εξέφρασε το παράπονο του από τη στάση της διοίκησης της Γιονάιτεντ που τον έδιωξε μόλις 10 μήνες αφότου πήρε τη σκυτάλη από τον Άλεξ Φέργκιουσον. Επιπλέον, σύγκρινε να τη διαφορετική αντιμετώπιση που έτυχε έναντι του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ λίγα χρόνια αργότερα.

«Είναι ένας υπέροχος σύλλογος και ένα εξαιρετικό μέρος για να είναι κανείς, ενώ για μένα είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Είναι πάντα ένα ξεχωριστό μέρος για να πας και ανυπομονώ να επιστρέψω.

Ο Όλε είχε ένα δύσκολο ξεκίνημα, όμως η διαφορά του Όλε με εμένα είναι πως σε εκείνον δίνεται χρόνος. Φέρνει μάλιστα παίκτες από την Ακαδημία, κάτι που πάντα στήριζε ο σύλλογος.

Αυτή τη στιγμή έχουν βγάλει μερικούς εξαιρετικούς ταλαντούχους παίκτες», τόνισε ο κόουτς των Λονδρέζων, με τη θητεία του στην Γιουνάιτεντ να ήταν η πιο σύντομη τα τελευταία 82 χρόνια και η τρίτη συντομότερη στην ιστορία του κλαμπ.