Γκουαρντιόλα: «Στο γήπεδο σέβομαι την Άρσεναλ, εκτός όχι»

Ο Πεπ Γκουαρντίολα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην Άρσεναλ και πως την σέβεται εντός γηπέδου αλλά εκτός γηπέδου δεν της τρέφει και ιδιαίτερο σεβασμό.

Γκουαρντιόλα: «Στο γήπεδο σέβομαι την Άρσεναλ, εκτός όχι»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα σύμφωνα με τις δηλώσεις του δεν δείχνει και ιδιαίτερο σεβασμό στην Άρσεναλ εκτός γηπέδου, αυτό βέβαια δεν είναι κάτι ξαφνικό που έγινε. Η Άρσεναλ πρέπει να ήταν μέσα στις 9 ομάδες που έγραψαν επιστολή προς το CAS ώστε να ισχύει η τιμωρία για την Σίτι.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, δήλωσε ότι η Άρσεναλ αξίζει πίστωση σαν ομάδα γι αυτό που κάνει μέσα στο γήπεδο, αλλά έχει λίγο σεβασμό γι αυτήν εκτός αγωνιστικών χώρων.


Η Άρσεναλ απέκλεισε την κάτοχο Σίτι από το FA Cup με 2-0 στον ημιτελικό του Σαββάτου - λίγες μέρες μετά την ανατροπή της διετούς απαγόρευσης από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, που της είχε επιβάλλει η UEFA, από το Δικαστήριο Διαιτησίας για τον Αθλητισμό (CAS).


Ο Ισπανός προπονητής , είχε προηγουμένως...στοχεύσει μια ομάδα εννέα συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες έγραψαν μια επιστολή προς το CAS ζητώντας να παραμείνει η τιμωρία για παραβίαση των κανόνων του Financial Fair Play.


«Αφού χάσαμε τους σφίγγουμε τα χέρια. Οι αντίπαλοι αξίζουν πάντα τον σεβασμό μας», δήλωσε ο Γκουαρντιόλα σε δημοσιογράφους.
«Οσο για την Αρσεναλ, έχω όλο τον σεβασμό για το τι είναι στο γήπεδο, όχι τόσο εκτός γηπέδου - αλλά στο γήπεδο, πολύ».