Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι 1-3: Λονδρέζικη υπόθεση ο τελικός (vid)

Ο Νταβίντ Ντε Χέα ήταν αγνώριστος και με την απόδοσή του βοήθησε την Τσέλσι να νικήσει στον ημιτελικό του FA Cup την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1 και να πάρει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης στο «Wembley

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι 1-3: Λονδρέζικη υπόθεση ο τελικός (vid)

Η Τσέλσι επικράτησε 3-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πήρε το δεύτερο εισιητήριο για τελικό του FA Cup. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη συμπολίτισσα, Άρσεναλ η οποία υπερκέρασε το εμπόδιο της Σίτι.

Οι Λονδρέζοι κατάφεραν να προηγηθούν στο τέλος του πρώτου μέρους (45') με τον Ζιρού. Ο Γάλλος επιθετικός άφησε στον...ύπνο τον Λίντελοφ, νίκησε τον Ντε Χέα βάζοντας τις βάσεις για την πρόκριση.

Στις αρχές της επανάληψης, ο Μέισον Μάουντ μετά από μεγάλο λάθος του Νταβίντ Ντε Χέα έκανε το 2-0 για την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ.

Τα πάντα πήγαν στραβά για τους «κόκκινους διαβόλους» και αυτό φάνηκε στο 75'. Ο Μαγκουάιρ, βάζοντας αυτογκόλ. Το μόνο που κατάφερε η Μάντσεστερ ήταν να μειώσει στο 85' με εύστοχο πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες.

Έτσι, την 1η Αυγούστου, Άρσεναλ και Τσέλσι θα τεθούν αντιμέτωπες με τους Αρτέτα και Λάμπαρντ να διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο στην προπονητική τους καριέρα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι: Το γκολ του Ζιρού για το 0-1 (vid)

LIVE Streaming: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι 0-2

Δείτε το 0-2 από τον Μάουντ: