Βιγιαρεάλ: Ανακοίνωσε την αποχώρηση των Καθόρλα - Σοριάνο

Η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε ότι ο Σάντι Καθόρλα δεν θα συνεχίσει, ενώ ο αρχηγός, Μπρούνο Σοριάνο, αποφάσισε ν' αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Βιγιαρεάλ: Ανακοίνωσε την αποχώρηση των Καθόρλα - Σοριάνο

Δίχως δύο εμβληματικά της στελέχη θα βρει η επόμενη σεζόν την Βιγιαρεάλ.

Το «κίτρινο υποβρύχιο», παραμονή του τελευταίου του αγώνα για την σεζόν 2019-20, κόντρα στην Έιμπαρ, ανακοίνωσε πως το συμβόλαιο του Σάντι Καθόρλα δεν θα ανανεωθεί, ενώ ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας, Μπρούνο Σοριάνο, αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Το συμβόλαιο του Σάντι Καθόρλα δεν πρόκειται να ανανεωθεί κι ο 35χρονος μέσος - που αναγέννησε την καριέρα του στη Βιγιαρεάλ, μετά τα χρόνια προβλήματα τραυματισμών, που αντιμέτωπισε ως παίκτης της Άρσεναλ - θα αποχωρήσει, ύστερα από μία διετία, έχοντας την εφετινή σεζόν 15 γκολ και 10 ασίστ σε 39 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αντίθετα, ο Σοριάνο αποφάσισε να αποσυρθεί από τη δράση σε ηλικία 36 ετών, έχοντας περάσει μία... ζωή στη Βιγιαρεάλ (σ. από τα τμήματα υποδομής και από το 2006 στην πρώτη ομάδα) με 31 γκολ και 25 ασίστ σε 422 αγώνες.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, ο διεθνής αμυντικός μέσος, ταλαιπωρήθηκε από πολλά προβλήματα τραυματισμού, με συνέπεια τη φετινή σεζόν να μετρήσει μόλις έξι συμμετοχές και 171 λεπτά παρουσίας.