Το «όχι» του Μαρτίνς στη Φλαμένγκο και ο Ζαρντίμ

Η Φλαμένγκο χτύπησε την πόρτα του Πέδρο Μαρτίνς και τώρα έχει στραφεί στον Λεονάρντο Ζαρντίμ, τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Το «όχι» του Μαρτίνς στη Φλαμένγκο και ο Ζαρντίμ

Ο Ζόρζε Ζέσους αποχωρεί από τη Φλαμένγκο και επιστρέφει στην Πορτογαλία και οι Βραζιλιάνοι βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Την Παρασκευή υπήρξαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η "Φλα" είχε στο… στόχαστρο της τον Πέδρο Μαρτίνς.

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους ο προπονητής του Ολυμπιακού δέχτηκε κρούση από τη Φλαμένγκο. Ο 50χρονος προπονητής, ωστόσο γι' ακόμα μία φορά αρνήθηκε πρόταση που του έγινε από το εξωτερικό.

Το έχει κάνει κι άλλες φορές στο παρελθόν όπως με πρόταση από Σαουδάραβες και από Ρώσους. Το ίδιο έκανε και τώρα με τη Φλαμένγκο. Άλλωστε μη ξεχνάμε πως δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ανανέωσε το συμβόλαιο του έως το 2022 με τον Ολυμπιακό.

Οι Βραζιλιάνοι, ωστόσο συνεχίζουν να αναζητούν τον αντικαταστάτη του Ζέσους και αυτή τη φορά έχουν στραφεί σε έναν πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στη Βραζιλία η Φλαμένγκο ο Πορτογάλος προπονητής δεν είναι απλά στα υπόψη των ανθρώπων του βραζιλιάνικου κλαμπ, αλλά είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.