Καρνέζης: «Εξαιρετικά χαρακτηριστικά ο Τσιμίκας, από τους καλύτερους αμυντικούς ο Μανωλάς»

Με εγκωμιαστικά σχόλια τόσο για τον Κώστα Τσιμίκα, όσο και για τον συμπαίκτη του στην Νάπολι Κώστα Μανωλά αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Ορέστης Καρνέζης. 

Καρνέζης: «Εξαιρετικά χαρακτηριστικά ο Τσιμίκας, από τους καλύτερους αμυντικούς ο Μανωλάς»

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Kiss Kiss" έδωσε ο Ορέστης Καρνέζης. Ο Έλληνας τερματοφύλακας της Νάπολι, επλέξε το εγκώμιο του μπακ του Ολυμπιακού Κώστα Τσιμίκα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην Μπαρτσελόνα, τον Κώστα Μανωλά και την κατάκτηση του κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στην Γιουβέντους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ορέστης Καρνέζης:

Για την παρουσία του στην Ουντινέζε: "Έχω αφήσει ένα κομμάτι της καρδιάς μου εκεί. Τώρα παίζω για την Νάπολι και θέλω να κερδίσουμε το παιχνίδι την Κυριακή (19/07) απέναντι στην Ουντινέζε".

Για την Μπαρτσελόνα: "Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για όλους μας, αλλά δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε μόνο αυτό το παιχνίδι, διότι ρισκάρουμε να κάνουμε κακές εμφανίσεις στα άλλα παιχνίδια, κάτι που δεν είναι καλό πράγμα. Περιμένουμε για το παιχνίδι. Δεν είναι ούτε αυτοί σε καλή κατάσταση. Σε αυτές τις συνθήκες όλα μπορούν να γίνουν".

Για τον Μανωλά: "Είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ιταλία, ακόμα και με την Ρόμα έχει δείξει την ποιότητά του. Στο ένας εναντίον ενός δεν περνιέται. Γνωριζόμαστε κάμποσο καιρό και είμαστε χαρούμενοι που είμαστε μαζί (στην ίδια ομάδα). Μακάρι κόντρα στην Μπαρτσελόνα να κάνει ότι έκανε και με την Ρόμα".

Για τον Τσιμίκα: "Έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά για να είναι σε μια σπουδαία ομάδα. Του λείπει το καθοριστικό άλμα σε ένα πρωτάθλημα με πρεστίζ".

Για την κατάκτηση του Coppa Italia κόντρα στην Γιουβέντους: "Μία αξέχαστη βραδιά. Κρίμα που δεν μπορούσαμε να το πανηγυρίσουμε με τους φίλους μας".