Βρετανία: Από 1η Οκτωβρίου η επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα

Όπως ανακοίνωσε ο Μπόρις Τζόνσον ο κόσμος θα επιστρέψει στα γήπεδα από την 1/10 αν φυσικά αυτό το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Βρετανία: Από 1η Οκτωβρίου η επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το ποσοστό των φιλάθλων που θα επιστέψει στα γήπεδα και με την επισήμανση του Μπόρις Τζόνσον ότι αυτό θα επιτραπεί αν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Από την 1η Οκτωβρίου θα επιτραπεί η μερική επιστροφή των φιλάθλων σε αθλητικά γεγονότα στη Μεγάλη Βρετανία, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Μπόρις Τζόνσον. Ο Βρετανός πρωθυπουργός διευκρίνισε ότι αυτό θα συμβεί εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες και οι αρμόδιοι φορείς που παρακολουθούν την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού.

Μέχρι τότε, η βρετανική κυβέρνηση σκοπεύει να επιτρέψει πιλοτικά την παρουσία ενός αριθμού φιλάθλων σε επιλεγμένα αθλητικά γεγονότα, πιο συγκεκριμένα σε δύο φιλικούς αγώνες κρίκετ (26-27 Ιουλίου), στο φεστιβάλ ιπποδρομιών Goodwood (1/8), καθώς και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σνούκερ στο Σέφιλντ (από τις 31 Ιουλίου).

Το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Πολιτισμού, ΜΜΕ και Αθλητισμού της Μεγάλης Βρετανίας ανακοίνωσε ότι ενδέχεται ως την 1η Οκτωβρίου να προστεθούν κι άλλα αθλητικά γεγονότα σε αυτή την πιλοτική λίστα.