Βούρος: Φεύγει από τον ΑΠΟΕΛ και επιστρέφει Ελλάδα

Φεύγει από τον ΑΠΟΕΛ ο Πραξιτέλης Βούρος και επιστρέφει ως δανεικός στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχουν δείξει Παναθηναϊκός και ΟΦΗ σύμφωνα με Κυπριακά δημοσιεύματα. 

Βούρος: Φεύγει από τον ΑΠΟΕΛ και επιστρέφει Ελλάδα

Ο Πραξιτέλης Βούρος αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα ως δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα αναμένεται να επιστρέψει ο Πραξιτέλης Βούρος. Ο Έλληνας αμυντικός επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, εξέφρασε την πρόθεση να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ μετά από τρία χρόνια καριέρας στο κυπριακό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ, ενδιαφέρον για τον 25χρονο αμυντικό εξέφρασαν οι Παναθηναϊκός και ΟΦΗ.

Το συμβόλαιο που διατηρεί με τον ΑΠΟΕΛ εκπνέει σε δύο χρόνια, οπότε η συζήτηση που γίνεται είναι να δοθεί με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.


Ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος, δήλωσε σήμερα για τον Έλληνα μπακ: «Είναι σε συζητήσεις με δύο ομάδες που ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες σε αυτές τις δύο ομάδες, του είπαν ότι στο θέμα της μεταγραφικής διαδικασίας θα μπουν την επόμενη εβδομάδα. Του είπαμε και τι χρειάζεται για να δώσει την συγκατάθεση του το ΑΠΟΕΛ για οποιαδήποτε μετακίνηση».