Νούνο Εσπίριτο Σάντο: «Έχει δρόμο ακόμη η σεζόν!»

Ο μάνατζερ της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, δεν το έβαλε κάτω, μετά την ισοπαλία, στις καθυστερήσεις του αγώνα στο Μπέρνλι που περιορίζει τις ελπίδες για νέα ευρωπαϊκή έξοδο

Νούνο Εσπίριτο Σάντο: «Έχει δρόμο ακόμη η σεζόν!»

Ευχαριστημένος με την εμφάνιση των παικτών του, αλλά όχι και με το αποτέλεσμα (1-1), στο Μπέρνλι, κόντρα στην τοπική ομάδα, εμφανίστηκε ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Ο μάνατζερ της Γουλβς, παρά την απογοήτευση για τον τρόπο που ήρθε το αποτέλεσμα (σ. πέναλτι στις καθυστερήσεις) με το οποίο «ακυρώθηκε» το γκολ του Ραούλ Χιμένεθ (76') και οι ελπίδες των «λύκων», για νέα ευρωπαϊκή έξοδο, περιορίστηκαν, δεν έδειξε να το βάζει κάτω, στέλνοντας το μήνυμα για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της ομάδας του:

Μπέρνλι - Γουλβς: «Δαγκωματιά» στο 96' στους «Λύκους» (vid)

«Ασφαλώς ήταν απογοητευτική εξέλιξη, αλλά πρέπει να μάθουμε από αυτή γιατί τα τελευταία λεπτά των αγώνων απαιτούν συγκέντρωση.

Παίξαμε καλά, πιέσαμε σωστά, αλλά είναι δύσκολο να το κάνουμε συνεχώς. Έτσι είναι όμως και πρέπει να το δείξουμε άμεσα ότι πήραμε το μάθημα μας.

Τώρα πρέπει να ανασυνταχθούμε για το επόμενο ματς, όπως κάνουμε συνήθως και με την ίδια αγωνιστική προσέγγιση. Δεν έχει σημασία ο βαθμολογικός πίνακας. Θα δούμε στο τέλος τι καταφέραμε. Το σημαντικό είναι να βελτιωνόμαστε και στοχεύουμε στα επόμενα ματς. Η σεζόν έχει ακόμη δρόμο...»

Κόντι: Ήταν σαν… ήττα!

Tα λόγια του Πορτογάλου μάνατζερ, της αντιπάλου του Ολυμπιακού, στους «16» του Europa League, ήρθαν την ίδια στιγμή που ο αρχηγός της ομάδας του, Κόνορ Κόντι, μιλούσε για αποτέλεσμα σαν… ήττα, ενώ αμφισβήτησε την ορθότητα του καταλογισμού του πέναλτι.

«Δεν νομίζω ότι ήταν… Το ξαναείδα κι εξακολουθώ να αμφιβάλλω… Το αποτέλεσμα μοιάζει με ήττα γιατί δεχθήκαμε το γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και νιώθουμε ότι η απόφαση μας στέρησε την νίκη, αλλά πρέπει να πάμε παρακάτω, να διδαχθούμε απ’ αυτό και να γίνουμε καλύτεροι…»

Όσο για το τι μέλλει γενέσθαι η έγνοια του είναι «… η βελτίωση της ομάδας συνολικά. Σε όλα τα επίπεδα. Αυτό προσπαθούμε. Κάθε βδομάδα. »