Στα χέρια της αστυνομίας ύποπτος για τη δολοφονία του Κρίστοφερ Οριέ.

Ένας άνδρας συνελήφθη για την δολοφονία του Κρίστοφερ Οριέ.

Στα χέρια της αστυνομίας ύποπτος για τη δολοφονία του Κρίστοφερ Οριέ.

Οι αστυνομικές αρχές της Τουλούζης προχώρησαν στη σύλληψη ενός ύποπτου άνδρα για τη δολοφονία του αδερφού του Σερζ Οριέ, Κρίστοφερ. Κρατείται από τις αστυνομικές αρχές και εξετάζεται το ενδεχόμενο να είναι ο άνθρωπος που προκάλεσε το θάνατο του Κρίστοφερ Οριέ, προχθές στη γαλλική πόλη.

Ο άντρας παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο κεντρικό αστυνομικό τμήμα της Τουλούζης για να ομολογήσει τη δολοφονία του 26χρονου Οριέ, όπως ανέφερε πηγή της αστυνομίας.

Ο Οριέ, με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού, πέθανε την Δευτέρα (14/7) το πρωί μετά τη διακομιδή του σε νοσοκομείο, τραυματισμένος στην κοιλιά, κατά τη διάρκεια πυροβολισμών, σε βιομηχανική περιοχή στα περίχωρα της Τουλούζης.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «La Dépêche», το περιστατικό συνέβη έξω από ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Οι μάρτυρες κάνουν λόγο για επεισόδιο με αφορμή μία γυναίκα, το οποίο θεωρείται η αιτία της επίθεσης.

Ο μικρός αδελφός του Σερζ Οριέ, υπήρξε ποδοσφαιριστής, αγωνιζόμενος σε ερασιτεχνικό επίπεδο με την Ροντέο της Τουλούζης, ενώ είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για βίαιη συμπεριφορά και ληστείες.