Αρμενία: Πρωταθλήτρια ξανά η νεοσύστατη Αραράτ!

Η Αραράτ, που εδρεύει στο Ερεβάν και ιδρύθηκε πριν από τρία χρόνια, κατέκτησε το δεύτερο διαδοχικό τίτλο της στην Αρμενία.

Αρμενία: Πρωταθλήτρια ξανά η νεοσύστατη Αραράτ!

Η κατάκτηση του τίτλου «επιβεβαιώθηκε» μετά τη νίκη της επί της βασικής της αντιπάλου, Νόα, με 2-0 την Τρίτη, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της σεζόν του πρωταθλήματος.

Η Αραράτ τερμάτισε στην κορυφή με 52 βαθμούς και θα συμμετάσχει στους προκριματικούς του Champions League της επόμενης περιόδου. Η δεύτερη της κατάταξης, Νοα, με 48 βαθμούς και η τρίτη Αλασκέρτ με 47 θα παίξουν στους προκριματικούς του Europa League.

Ο έμπειρος Ολλανδός ακραίος επιθετικός, Φούρτζελ Ναρσίνγκ, που εντάχθηκε στην Αραράτ τον περασμένο χρόνο, ενώ είχε αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της πατρίδας του, άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό και ο Νιγηριανός στράικερ, Γιουσούφ Οτουμπάνζο, διαμόρφωσε το τελικό σκορ στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους.

Την περασμένη Παρασκευή, η Αραράτ και η Νοα, συναντήθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Αρμενίας, με τη δεύτερη να κατακτά το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ