Διαπρέπει στην Τουρκία ο στόπερ του Ολυμπιακού, Γιασίν Μεριά

Εγκωμιαστικά σχόλια φιλοξενεί ο τουρκικός Τύπος για τον Γιασίν Μεριά, ο οποίος ήταν βασικός στη νίκη της Κασίμπασα επί της Ρίζεσπορ.

Διαπρέπει στην Τουρκία ο στόπερ του Ολυμπιακού, Γιασίν Μεριά

Ο Γιασίν Μεριά έφυγε από τον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο, αφού μετά από εκείνο το λάθος που είχε κάνει στο εκτός έδρας ματς με την Τότεναμ το κλίμα ήταν πολύ βαρύ για εκείνος. Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός διαπρέπει στην Τουρκία όπου έχει δοθεί δανεικός στην Κασίμπασα.

Ο 27χρονος στόπερ έχει πολύ σημαντικό ρόλο στην τουρκική ομάδα και μάλιστα έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει σε αυτήν. Βέβαια αυτό είναι μία άλλη κουβέντα, αφού η Κασίμπασα θα πρέπει να πληρώσει 5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό.

Είναι βασικότατο στέλεχος των επιτυχιών της Κασίμπασα και βασικός σε σερί ματς. Ο Μεριά ήταν στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα της Δευτέρας (13/7) με αντίπαλο τη Ρίζεσπορ. Η ομάδα του επικράτησε με σκορ 2-0 και ο Γιασίν Μεριά ήταν από τους διακριθέντες της αναμέτρησης.

Τα τουρκικά Μέσα αφιερώνουν εγκωμιαστικά σχόλια για τον Τυνήσιο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος ήταν καθοριστικός για να φτάσει η Κασίμπασα στη νίκη. Είναι ένα θέμα το τι θα γίνει με τον Γιασίν Μεριά μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Οι Τούρκοι θέλουν να τον κρατήσουν, ενώ και ο παίκτης θέλει να μείνει. Βέβαια δεν θέλουν να γίνει η δουλειά με τα 5 εκατ. ευρώ. Η Κασίμπασα θα διεκδικήσει έναν νέο δανεισμό του ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό.