Ζυρίχη: Θετικοί στον κορονοϊό ποδοσφαιριστής και ο πρόεδρος της ομάδας

Στην Ζυρίχη βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό ο πρόεδρος της ομάδας αλλά και ο ποδοσφαιριστής, Μιρλίντ Κριέζιου

Ζυρίχη: Θετικοί στον κορονοϊό ποδοσφαιριστής και ο πρόεδρος της ομάδας

Ο πρόεδρος της Ζυρίχης, Αντσίλο Κανέπα, ανακοίνωσε ότι μετά από σχετικό έλεγχο, διαπιστώθηκε πως έχει προσβληθεί από κορονοϊό, όπως και ο αμυντικός της ομάδας, Μιρλίντ Κριέζιου. Κατά συνέπεια και όπως προβλέπεται από το σχετικό πρωτόκολλο, σύσσωμη η ομάδα της ελβετικής πόλης, τέθηκε σε καραντίνα μέχρι τις 17 Ιουλίου.

Ο Κανέπα, πρόσθεσε πως παραμένει ασυμπτωματικός, ενώ επεσήμανε πως την περασμένη Τρίτη είχε ταξιδέψει στην πόλη Νοσατέλ, μαζί με το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή της ομάδας.

«Αυτός είναι ο λόγος που έθεσα σε καραντίνα τον εαυτό μου και υποβλήθηκα σε έλεγχο, το αποτέλεσμα του οποίου είναι θετικό. Δεν έχω συμπτώματα και αισθάνομαι καλά», τόνισε ο πρόεδρος της Ζυρίχης.

Οσον αφορά στον Κριέζιου, ο οποίος κατάγεται από το Κόσοβο, εμφάνισε ήπια συμπτώματα και φυσικά δεν προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του το «επίμαχο» διάστημα.

Οι αναμετρήσεις της Ζυρίχης με την Σιόν και την Βασιλεία, αναβλήθηκαν, ενώ «ανοικτή» παραμένει η διεξαγωγή του αγώνα με την Γιουνγκ Μπόϊς, που έχει προγραμματισθεί για τις 18 Ιουλίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας