Γιούργκεν Κλοπ: «Θα μείνω άλλα τέσσερα χρόνια στη Λίβερπουλ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ, ο προπονητής της πρωταθλήτριας Αγγλίας Λίβερπουλ δήλωσε πως θα παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι άλλα τέσσερα χρόνια.

Γιούργκεν Κλοπ: «Θα μείνω άλλα τέσσερα χρόνια στη Λίβερπουλ»

Το 2024 σκοπεύει να αποχωρήσει από το Λίβερπουλ και τους «κόκκινους» ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Αγγλίας, επεσήμανε πως θα παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι για άλλα τέσσερα χρόνια και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο τεχνικός που οδήγησε τη Λίβερπουλ και πάλι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και στην κατάκτηση του Champions League και του Super Cup Ευρώπης δεν σκοπεύει να φύγει από την Αγγλία μέχρι και το 2024.

Ο Γερμανός προπονητής οριοθέτησε το μέλλον του στη Λίβερπουλ λέγοντας πως στόχος του είναι να παραμείνει άλλα τέσσερα χρόνια προτού ρίξει τίτλους τέλους!

«Όταν αποσυρθώ, θα πάω πίσω στην πατρίδα μου να ζήσω...» τόνισε χαρακτηριστικά ο Κλοπ.

«Θα μείνω άλλα τέσσερα χρόνια στη Λίβερπουλ. Εξάλλου, σε πέντε χρόνια από τώρα θεωρώ ότι ο κόσμος θα είναι πλέον πολύ διαφορετικός. Μετά θα κάνω ό,τι θέλω. Όταν τελειώσει η καριέρα μου, σίγουρα θα επιστρέψω στη Γερμανία να ζήσω. Ίσως να πάω στη Μάιντς να μείνω.

Ωστόσο, δεν ξέρω τι θα κάνω μετά τη Λίβερπουλ. Ίσως να μείνω εκτός για έναν χρόνο, ίσως αναλάβω έναν άλλον σύλλογο, ίσως μια εθνική ομάδα, ίσως να μην κάνω και τίποτα» δήλωσε ο σπουδαίος Γερμανός προπονητής, ο οποίος στο παρελθόν έχει ακουστεί για αρκετές ομάδες αλλά και για την Εθνική Γερμανίας.