Συνελήφθη 12χρονος για τη ρατσιστική επίθεση στον Βιλφρίντ Ζαχά!

Η αστυνομία των Δυτικών Μίντλαντς συνέλαβε ένα 12χρονο αγόρι γιατί έστειλε στον Βιλφρίντ Ζαχά μία σειρά από ρατσιστικά μηνύματα

Συνελήφθη 12χρονος για τη ρατσιστική επίθεση στον Βιλφρίντ Ζαχά!

H αστυνομία των Δυτικών Μίντλαντς ανακοίνωσε πως προέβη στην σύλληψη ενός 12χρονου αγοριού, ο οποίος έστειλε στον Βιλφρίντ Ζάχα μία σειρά από εμετικά ρατσιστικά μηνύματα!

Απίστευτη είναι η εξέλιξη σε ότι αφορά την διαδικτυακή ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο επιθετικός της Κρίσταλ Πάλας Βιλφρίντ Ζαχα. Ο διεθνής επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού δέχτηκε το εξής μήνυμα: «Καλύτερα να μην σκοράρεις αύριο μαύρο μου@@ αλλιώς θα έρθω στο σπίτι σου ντυμένος σαν φάντασμα».

Μάλιστα του έστειλαν και μια φωτογραφία ενός μαύρου άνδρα πάνω σε Kellogg's Corn flakes, αλλά και φωτογραφία της Κου-Κλουξ-Κλαν, μηνύματα τα οποία δημοσίευσε ο Ζαχά στα προσωπικά του social media, γράφοντας: «Ξύπνησα σήμερα με αυτό».

Η εξέλιξη είναι ακόμα πιο σοκαριστική, αφού η αστυνομία των Δυτικών Μίντλαντς που κινητοποιήθηκε άμεσα, ανακοίνωσε επίσημα ότι βρήκε την άκρη του νήματος. Τα μηνύματα εστάλησαν από ένα 12χρονο από το Solihull, ο οποίος συνελήφθη και ανακρίνεται!

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας