«Προς Μεξικό ο Τράουκο που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό»

Οι Γάλλοι επιμένουν να μιλάνε για επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού στον ποδοσφαιριστή, αλλά την ίδια ώρα θεωρούν πιο πιθανό το σενάριο να πάει στο Μεξικό.

«Προς Μεξικό ο Τράουκο που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό»

Ο Μιγκέλ Τράουκο είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν εμπλακεί με τον Ολυμπιακό. Ο Περουβιανός μπακ δεν υπολογίζεται από τη Σεντ Ετιέν και ήδη αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Για τον ποδοσφαιριστή έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετοί σύλλογοι και οι Γάλλοι έχουν βάλει στο… κόλπο και τους Πειραιώτες.

Κατά κύριο λόγο από την Ελλάδα ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που τον είχε στη λίστα του. Για τον Τράουκο, πάντως, υπάρχει ενδιαφέρον και από το Μεξικό και τα τελευταία ρεπορτάζ θέλουν πιο πιθανό το ενδεχόμενο να συνεχίζει εκεί την καριέρα του.

«Το μέλλον του Περουβιανού ποδοσφαιριστή, Μιγκέλ Τράουκο θα μπορούσε να είναι στο Μεξικό. Κάποιοι σύλλογοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή», αναφέρουν τα ρεπορτάζ.

Παρόλα αυτά οι Γάλλοι επέμεναν ότι η μοναδική επίσημη προσφορά που έχει ο ποδοσφαιριστής είναι από τον Ολυμπιακό και προς το παρόν δεν έχει εκδηλωθεί επίσημο ενδιαφέρον από ομάδα του Μεξικού.