Serie A: Σε καραντίνα η Πάρμα, λόγω κρούσματος κορονοϊού!

Η Πάρμα ανακοίνωσε κρούσμα κορονοϊου στις τάξεις της, διευκρινίζοντας ότι δεν είναι ποδοσφαιριστής της. Σύσσωμη η Ιταλική ομάδα τέθηκε σε καραντίνα κατά το ιατρικό πρωτόκολλο, αλλά το Κυριακάτικο ματς με την Μπολόνια θα διεξαχθεί κανονικά.

Serie A: Σε καραντίνα η Πάρμα, λόγω κρούσματος κορονοϊού!

Εν μέσω της προετοιμασίας της Πάρμα για τον Κυριακάτικο αγώνα με την Μπολόνια, στο «Ένιο Ταρντίνι», για την 32η αγωνιστική της Serie A, η ηρεμία του ποδοσφαιρικού τμήματος των «ντουκάλι» διαταράχθηκε, καθως η διοίκηση ανακοίνωσε ότι μέλος της πρώτης ομάδας (όχι ποδοσφαιριστής) βρέθηκε θετικός κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων ελέγχων για κορονοϊό.

Τόσο ο ασθενής (που όπως διευκρινίστηκε είναι ασυμπτωματικός) τέθηκε σε απομόνωση, όσο και σύσσωμη η ομάδα (στην οποία δεν υπάρχει κρούσμα), που είναι πλέον υποχρεωμένη να περάσει τις δύο επόμενες εβδομάδες, σε καραντίνα, στο προπονητικό κέντρο της

Ωστόσο η καραντίνα είναι αλά... ιταλικά: κατά το ιατρικό πρωτόκολλο, που ισχύει στη γειτονική χώρα, θα συνεχίσει ν' αγωνίζεται στο πρωτάθλημα!

«Ο σύλλογος ενημερώνει επίσης ότι όλα τα άλλα μέλη της πρώτης ομάδας βρέθηκαν αρνητικοί στον Covid-19 και έχουν απομονωθεί στο προπονητικό κέντρο, αλλά θα είναι σε θέση να συνεχίσουν κανονικά τις δραστηριότητές τους, ενώ θα είναι υπό συνεχή παρακολούθηση όπως ορίζει το τωρινό ιατρικό πρωτόκολλο», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των «σταυροφόρων».

Αυτό είναι το πρώτο κρούσμα σε Ιταλική ομάδα μετά την επανεκκίνηση του Καμπιονάτο, αλλά όπως προκύπτει από την ανακοίνωση το Κυριακάτικο (20.30) ματς με την Μπολόνια θα διεξαχθεί κανονικά.