Μπαρτσελόνα: Ο Νο1 στόχος με λιγότερα από 111 εκ. ευρώ κι αυτοί που φεύγουν

Το ευχάριστο μεταγραφικό νέο για τη Μπαρτσελόνα και η λίστα με τους παίκτες που αποχωρούν

Μπαρτσελόνα: Ο Νο1 στόχος με λιγότερα από 111 εκ. ευρώ κι αυτοί που φεύγουν

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, γνωρίζει καλά πως τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου δεν βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Και παρά το γεγονός, ότι η συμφωνία για την ανταλλαγή Αρτούρ-Πιάνιτς με την Γιουβέντους ήταν... ευεργετική για τους Καταλανούς, εάν θέλουν να κινηθούν στο «μεταγραφικό παζάρι» θα πρέπει να «απαλλαγούν» από υπέρογκα συμβόλαια νυν ποδοσφαιριστών τους.

Ενα ευχάριστο νέο για τους «μπλαουγκράνα», είναι η λήξη της προθεσμίας για την καταβολή ρήτρας ύψους 111 εκατομμυρίων ευρώ, κάθε ενδιαφερόμενου, για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες από την Ιντερ. Και δεδομένου ότι, ο νεαρός Αργεντινός επιθετικός, αποτελεί τον υπ΄ αριθμόν 1 «στόχο» της Μπαρτσελόνα, θεωρείται βέβαιο πως οι σχετικές διαπραγματεύσεις θα ολοκληρωθούν θετικά και με μικρότερο κόστος.

Ωστόσο, εξ΄ ίσου βέβαιο, είναι πως κάποιοι παίκτες πρέπει να φύγουν από την ομάδα. Και μάλιστα το ταχύτερο δυνατόν. Στην κορυφή του σχετικού... καταλόγου, βρίσκεται ο Φιλίπε Κουτίνιο, ενώ ακολουθούν ο Ουσμάν Ντεμπελέ, ο Αρτούρο Βιδάλ, ο Νέλσον Σεμέδο και ο Ιβάν Ράκιτιτς.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ