Ο Ριμπερί διέψευσε τα περί αποχώρησής του από τη Φιορεντίνα

Ο Φρανκ Ριμπερί διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από τη Φιορεντίνα αυτό το καλοκαίρι μετά τη ληστεία στο σπίτι του.

Ο Ριμπερί διέψευσε τα περί αποχώρησής του από τη Φιορεντίνα

Με τα χρώματα της Φιορεντίνα θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Φρανκ Ριμπερί, παρά τα πρόσφατα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποχωρεί από τον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι.

Ο 37χρονος Γάλλος επιθετικός έπεσε πρόσφατα θύμα ληστείας, καθώς άγνωστοι εισέβαλαν στην οικία του τη στιγμή που ο ίδιος αγωνιζόταν στο «Ένιο Ταρντίνι» στο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην Πάρμα.

Με αφορμή το περιστατικό, ο Σεμπαστιάν Φρέι έγραψε ένα μήνυμα συμπαράστασης στον Ριμπερί και ο τελευταίος απάντησε: «Αδερφέ μου, με ξέρεις καλύτερα από τον καθένα και ξέρεις ότι στις δυσκολίες δεν το βάζω κάτω. Είναι αδύνατο να είναι όλοι ικανοποιημένοι με όλους. Θα βάλω τα παπούτσια μου, θα έχω στο πλευρό μου τους πραγματικούς οπαδούς της Φιορεντίνα και την πόλη που ξέρω ότι με υπολογίζουν και στηρίζονται πάνω μου. Τα υπόλοιπα έχουν μικρή σημασία. Υπέγραψα για τους πραγματικούς βιόλα. Βιόλα για πάντα».

Τέλος, σημειώνεται πως το συμβόλαιο του Ριμπερί με τον σύλλογο της Φλωρεντίας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.