Μαρσέιγ: Παραχωρεί δανεικό τον Μήτρογλου!

Η Μαρσέιγ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Λοριάν για τον δανεισμό του Κώστα Μήτρογλου!

 Μαρσέιγ: Παραχωρεί δανεικό τον Μήτρογλου!

Η Μαρσέιγ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Λοριάν για τον δανεισμό του Κώστα Μήτρογλου!

Στη Λοριάν με τη μορφή δανεισμού ενδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο διεθνής επιθετικός σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα “L’ Equipe”, δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας Μπόας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και έχει ενημερωθεί να βρει ομάδα.

Η Λοριάν έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του και άμεσα ξεκίνησαν οι επαφές μεταξύ των δυο γαλλικών ομάδων για την ολοκλήρωση του δανεισμού του και όχι την αγορά του αν και πρέπει να σημειώσουμε πως το συμβόλαιο του Μήτρογλου με τη Μαρσέιγ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Ο 32χρονος επιθετικός επέστρεψε στη Γαλλία, μετά τον δανεισμό του στην Αϊντχόφεν, με την οποία είχε ένα γκολ σε 13 συμμετοχές αλλά είναι εξαιρετικά απίθανο να συνεχίσει στην ομάδα του λιμανιού.

Βέβαια εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως προ ημερών, στη Γαλλία είχε γραφτεί πως η Μαρσέιγ είναι αποφασισμένη να αφήσει ελεύθερο τον Κώστα Μήτρογλου.

Λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων ο Γαλλικός σύλλογος θα προχωρήσει σε μείωση των δαπανών και θα αφήσει ελεύθερους αρκετούς ποδοσφαιριστές της, μεταξύ άλλων και τον Κώστα Μήτρογλου.

Σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αλλά όπως αναφέραμε και παραπάνω το μέλλον του Μήτρογλου δεν είναι στην Μαρσέιγ. Μπορεί να συνεχίσει στο γαλλικό πρωτάθλημα αλλά δεν θα είναι για λογαριασμό της ομάδας του Βίλας Μπόας.