Γκουαρντιόλα για Μέσι: «Εύχομαι να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα»

Εδώ και ημέρες είναι θέμα συζήτησης εάν ο Λιονέλ Μέσι θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα ή θα αποχωρήσει του χρόνου το καλοκαίρι από την ομάδα της Βαρκελώνης.

Γκουαρντιόλα για Μέσι: «Εύχομαι να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα»

Η ενδεχόμενη αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα του χρόνου το καλοκαίρι, όταν και λήξει το συμβόλαιό του, είναι θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες σε όλο τον κόσμο.

Μάλιστα για το όλο θέμα ζητήθηκε και η άποψη του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος και έχει συνεργαστεί με επιτυχία στην ομάδα της Βαρκελώνης, έχοντας κατακτήσει τα πάντα στην Ισπανία και στην Ευρώπη.

Ο εκ των κορυφαίων προπονητών στον κόσμο, ο οποίος εργάζεται στην Μάντσεστερ Σίτι, αλλά «είναι παιδί» των Καταλανών, σχολίασε σχετικά:

«Όπως έχω πει στο παρελθόν, θα μιλήσουμε για μεταγραφές, όταν ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος. Προς το παρόν, δεν θα πω τίποτε. Όμως η ευχή μου για τον Μέσι, είναι να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα».

Θυμίζουμε πως θέση στο όλο ζήτημα πήρε προ ημερών και ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου.

«Ο Λίο έχει πει πολλές φορές ότι θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην Μπάρτσα. Και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτό θα γίνει. Είτε με εμένα πρόεδρο, είτε με κάποιον άλλον» δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας της Βαρκελώνης αναφορικά με το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Σύλλογο, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

Σημειώνουμε πως το συμβόλαιο του Αργεντινού άσου λήγει του χρόνου το καλοκαίρι και προ ημερών δημοσιεύματα στην Ισπανία, ανέφεραν πως ο Μέσι διέκοψε τις διαπραγματεύσεις για ανανέωση του συμβολαίου γιατί θέλει να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα.