Ο Μπουλούτ νέος προπονητής στη Φενέρμπαχτσε - Ο ρόλος του... Ολυμπιακού

Ο Ερόλ Μπουλούτ θα είναι ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε για τη νέα σεζόν. Η σχέση του με τον Εμρέ και ο ρόλος του... Ολυμπιακού.

Ο Μπουλούτ νέος προπονητής στη Φενέρμπαχτσε - Ο ρόλος του... Ολυμπιακού

Ο Ερόλ Μπουλούτ υπέγραψε συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε για 1 + 3 χρόνια. Μπαίνοντας στον τελευταίο χρόνο της προεδρίας του, ο Αλί Κοτς έκανε μια τέτοια συμφωνία λόγω των εκλογών που θα ακολουθήσουν.

Ο Μπουλούτ θα φέρει στη Φενέρ μόνο ένα βοηθό, τον Μεμετ Γιοζγκατλί γιατί τους άλλους δυο, τον Βολκάν Ντεμιρέλ και Μεμέτ Αουρέλιο θα τους βρει εκεί.

Καθοριστικό ρόλο για την πρόσληψη του Μπουλούτ έπαιξε ο Εμρέ Μπελόζογλου από το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ο Εμρέ γνώριζε από παλιά τον Ερόλ και μάλιστα υπήρξαν για έξι μήνες συγκάτοικοι!

Πώς έγινε αυτό; Φεύγοντας το 2007 από τον Ολυμπιακό ο Μπουλούτ πήγε να δοκιμαστεί στη Νιούκαστλ στην οποία αγωνιζόταν τότε ο Εμρέ.

Οι δοκιμές κράτησαν αρκετά και μετά από μήνες οι δυο πλευρές δεν είχαν φτάσει ακόμη σε συμφωνία ώστε η μεταγραφή να ανακοινωθεί.

Όλο αυτό το διάστημα- περίπου έξι μήνες- ο Εμρέ φιλοξενούσε τον Μπουλούτ στο σπίτι που του είχε παραχωρήσει η Νιούκαστλ. Κι έτσι δέθηκε η φιλία τους...