Παρελθόν ο Βλάνταν Ίβιτς από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε ότι ο Βλάνταν Ίβιτς δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της παρότι τα δύο χρόνια παραμονής του πήρε ισάριθμα πρωταθλήματα Ισραήλ!

Παρελθόν ο Βλάνταν Ίβιτς από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Συζητιόταν εδώ και καιρό και πλέον είναι γεγονός: τη λύση της συνεργασίας της με τον Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μάλιστα αυτή ήρθε μία ημέρα πριν από την κατάκτηση του 2ου διαδοχικού πρωταθλήματος Ισραήλ και μάλιστα με ρεκόρ στην συγκομιδή βαθμών

Όπως και να' χει μετά από δύο άκρως επιτυχημένες σεζόν συνεργασίας που απέφεραν ισάριθμα Πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο και Βλάνταν Ίβιτς χωρίζουν τα ...τσανάκια τους.

Όπως ανακοίνωση η ισραηλινή ομάδα φιλοξενώντας σχετική δήλωση του ιδιοκτήτη, Μιτς Γκόλντχαρ: «Ο Βλάνταν Ίβιτς ήρθε στη Μακάμπι ως ένας νέος και πολλά υποσχόμενος κόουτς και αποχωρεί ως ένας επιτυχημένος προπονητής υψηλού επιπέδου. Στα δύο χρόνια που ήταν στην ομάδα ο Βλάντα, εκπροσώπησε πολλές από τις αξίες της Μακάμπι, όπως η ηθική, η σκληρή δουλειά, ο επαγγελματισμός, ο σεβασμός για τους άλλους και η προσοχή στις λεπτομέρειες. Όλα αυτά τα έδειχνε κάθε εβδομάδα. Η σεζόν 2019/20 ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για όλους, μέσα κι έξω από το ποδόσφαιρο και σέβομαι την επιθυμία του Βλάνταν να πάρει το χρόνο του, να εκτιμήσει την όλη κατάσταση με την οικογένειά του και να εξετάσουν τα μελλοντικά τους σχέδια. Όλοι ευχόμαστε στον Βλάνταν ότι καλύτερο για το μέλλον".

Από την πλευρά του ο Σέρβος τεχνικός (πρώην του ΠΑΟΚ) ανέφερε: «Μετά από δύο φανταστικά χρόνια που είχαμε εδώ στο Ισραήλ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Μιτς Γκόλντχαρ, όλους τους ανθρώπους στο κλαμπ, τους ποδοσφαιριστές που δούλεψαν πολύ σκληρά μαζί μου σ' αυτά τα δύο χρόνια και τους οπαδούς της Μακάμπι που ήταν μαζί μας και μας στήριξαν για να πετύχουμε τους στόχους μας. Πήρα την απόφαση να κάνω ένα διάλειμμα και να σκεφτώ τα επόμενα βήματα στην καριέρα μου. Μου είναι πολύ δύσκολο να βρω τις λέξεις για να περιγράψω τα αισθήματά μου καθώς προερχόμαστε από μια τόσο πετυχημένη σεζόν και δύο εκπληκτικά χρόνια για μένα και την οικογένειά μου. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους. Θα έχουμε πάντα μέσα μας τη Μακάμπι στο μυαλό και στην καρδιά μας".