Συμφωνία Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν για Νέιμαρ γράφει η «as»

Η μαδριλένικη αθλητική εφημερίδα «as» υποστηρίζει ότι Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν συμφώνησαν για επιστροφή του Νέιμαρ στους Καταλανούς!

Συμφωνία Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν για Νέιμαρ γράφει η «as»

Καλόκαιρι δίχως μεταγραφολογία σχετικά με τον Νέιμαρ και πιο συγκεκριμένα την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα δεν νοείται κι έτσι δεν προκάλεσε έκπληξη το δημοσίευμα της Μαδριλένικης αθλητικής εφημερίδας «as». που αποκαλύπτει ότι οι «μπλαουγκράνα» κι η Παρί Σεν Ζερμέν ήρθαν σε συμφωνία για την επιστροφή του Βραζιλιάνου επιθετικού στον σύλλογο της Βαρκελώνης!

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, οι Γάλλοι θα συναινούσαν στην επάνοδο του Βραζιλιάνου επιθετικού, αρκεί ο «Νέι» να ήταν πλήρως συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την ομάδα της «πόλης του φωτός» τη φετινή σεζόν.

Ο Νεϊμάρ τα πήγε αρκετά καλά, καθώς βοήθησε ιδιαίτερα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος (που διεκόπη πρόωρα), πετυχαίνοντας 18 γκολ και μοιράζοντας 10 ασίστ.

Οι Παριζιάνοι - που για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια κατάφεραν να περάσουν στην «8αδα» του Champions League - θεωρούν, πάντα κατά το δημοσίευμα, ότι τήρησε την συμφωνία, οπότε ο δρόμος της επιστροφής στην Μπάρτσα είναι ανοικτός.

Η τιμή που φέρεται να συμφωνήθηκε ήταν τα 170 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο είναι πολύ πιθανό τα χρήματα που θα δοθούν να είναι λιγότερα.

Ο κορονοϊός έπληξε οικονομικά και το ποδόσφαιρο και στη γαλλική ομάδα σκέφτονται να βάλουν πωλητήριο σε αστερια τους, μεταξύ των οποίων στους Καβάνι και Νέιμαρ, ώστε να μειώσουν τη ζημιά.

Θυμίζουμε ότι οι Παριζιάνοι είχαν αποκτήσει τον 28χρονο επιθετικό το καλοκαίρι του 2017 καταβάλλοντας την ρήτρα του συμβολαίου του, ύψους 222 εκατομμυρίων ευρώ.