Ελεύθερος ο Μάντζουκιτς από την Αλ Ντουχαΐλ

Ο Κροάτης επιθετικός Μάριο Μάντζουκιτς δεν «στέριωσε» στην Αλ Ντουχαΐλ και έλυσε το συμβόλαιό του με τον σύλλογο του Κατάρ. Φήμες για ενδιαφέρον της Μίλαν για την απόκτησή του.

Ελεύθερος ο Μάντζουκιτς από την Αλ Ντουχαΐλ

Μόλις έξι μήνες έμελλε τελικά να διαρκέσει η καριέρα του Μάριο Μάντζουκιτς στην Αλ Ντουχαΐλ, αφού ο Κροάτης επιθετικός ανακοίνωσε σήμερα (5/7) την λύση της συνεργασίας του με τον σύλλογο του Κατάρ.

Ο 34χρονος επιθετικός είχε αποχωρήσει από το έμψυχο δυναμικό της Γιουβέντους τον περασμένο Δεκέμβρη. Εκ του αποτελέσματος όμως, πρόλαβε να αγωνιστεί σε μόλις δέκα αναμετρήσεις της ομάδας.

«Ήρθα σε συμφωνία για να λύσω κοινή συναινέσει το συμβόλαιο. Ευχαριστώ για την φιλοξενία και την εμπιστοσύνη που έτυχα στο Κατάρ. Εύχομαι κάθε τύχη στον σύλλογο και στην ομάδα για το μέλλον τους», έγραψε ο ποδοσφαιριστής σε μήνυμά του στην προσωπική του «σελίδα» στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας ο Μάντζουκιτς αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Βόλφσμπουργκ, Μπάγερν Μονάχου, Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους, ενώ ενόψει της συνέχειας μένει να φανεί που θα βρει ποδοσφαιρική «στέγη» για να συνεχίσει την πορεία του στο άθλημα.

Φήμες πάντως στην Ιταλία υποστηρίζουν πως ο παίκτης βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μίλαν, η οποία βλέπει στο πρόσωπό του τον αντικαταστάτη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.