Σίγουρος ο Γκουαρντιόλα για δικαίωση της Σίτι στο «CAS»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι οι «πολίτες» θα δικαιωθούν στο «CAS» κατά της ποινής αποκλεισμού τους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σίγουρος ο Γκουαρντιόλα για δικαίωση της Σίτι στο «CAS»

Με αγωνία περιμένουν άπαντες στο «στρατόπεδο» της Μάντσεστερ Σίτι την απόφαση του Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου (CAS) για την έφεση που κατέθεσαν κατά της απόφασης της UEFA, για διετή αποκλεισμό τους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω παραβίασης του Financial Fair-Play.

Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί στις 13 του μηνός, ωστόσο ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Πεπ Γκουαρντιόλα, όταν ρωτήθηκε για το σχετικό θέμα εμφανίστηκε σίγουρος για την δικαίωση των «γαλάζιων».

«Στις 13 του μήνα θα ξέρουμε την απόφαση, αλλά δεν ανησυχώ. Πιστεύω πως θα δικαιωθούμε. Άλλη απόφαση θα είναι καταστροφή για όλους. Παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση, φιλάθλους, εργαζόμενους στην ομάδας», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Καταλανός τεχνικός.

Υπενθυμίζεται ότι η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται την εφετινή αγωνιστική περίοδο στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League μετά το πέρας 32 αγωνιστικών στον θεσμό, που της χαρίζει ένα «εισιτήριο» για την συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Σε περίπτωση όμως που τελικά δεν δικαιωθεί στο CAS θα απουσιάσει την επόμενη σεζόν από τα μεγάλα «σαλόνια» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ θα μείνει εκτός Ευρώπης και την μεθεπόμενη σεζόν.