Γραμμόζης: Επικρατέστερος για τη διαδοχή του Χέκινγκ στο Αμβούργο!

Το Αμβούργο απέλυσε τον Ντίτερ Χέκινγκ κι ο Δημήτρης Γραμμόζης εμφανίζεται ως ο πιο πιθανός ν' αναλάβει την ομάδα του μεγάλου γερμανικού λιμανιού.

Γραμμόζης: Επικρατέστερος για τη διαδοχή του Χέκινγκ στο Αμβούργο!

Πριν από έξι μέρες το Αμβούργο δεν κατάφερε, για δεύτερη σερί σεζόν, να επιστρέψει στην Bundesliga, παρότι χρειαζόταν, όπως αποδείχθηκε, μόνο μια ισοπαλία, την τελευταία αγωνιστική, κόντρα στην αδιάφορφη (10η) Σαντχάουζεν, για να τερματίσει τρίτο στην Τσβάιτε Λιγκα και να έχει τη δυνατότητα, μέσω μπαράζ (με την Βέρντερ Βρέμης) να γυρίσει στην φυσική του θέση.

Αντ' αυτού έχασε 5-1, εντός έδρας κι όλοι προέβλεψαν ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο ματς του Ντίτερ Χέκινγκ, στον πάγκο της ομάδας του μεγάλου Γερμανικού λιμανιού.

Έτσι κι έγινε, με τους «δεινόσαυρους» ν' ανακοινώνουν την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, αφού ο Γερμανός τεχνικός έλυσε το συμβόλαιο του.

Οι πληροφορίες που ήθελαν, έτσι κι αλλιώς, τον Δημήτρη Γραμμόζη ως επικρατέστερο διάδοχο του, πλέον, εντάθηκαν.

Ο 41χρονος Έλληνας τεχνικός πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με την Ντάρμστατ στη 2η κατηγορία, την οποία και οδήγησε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Μία κάτω από το Αμβούργο δηλαδή.

Παρά την εξαιρετική πορεία, το συμβόλαιό του δεν πρόκειται να ανανεωθεί και είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γραμμόζης έχει προϋπηρεσία στο Αμβούργο ως ποδοσφαιριστής και συγκεκριμένα από το 1998 έως το 2000.