«Mundo Deportivo»: Νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Mundo Deportivo», ο Τσάβι θα είναι ο νέος τεχνικός της Μπαρτσελόνα τη νέα σεζόν.

«Mundo Deportivo»: Νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Τσάβι Ερνάντεθ, που αγαπήθηκε όσοι λίγοι στη Βαρκελώνη, θα επιστρέψει στην ομάδα, αυτή τη φορά ως προπονητής! Κάποτε θέλησε να μοιραστεί τον όνειρό του με τον κόσμο (πως θέλει να προπονήσει την Μπάρτσα) και σχεδόν ένα χρόνο μετά το όνειρό του θα γίνει πραγματικότητα.

Ο Τσάβι θα είναι ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα τη νέα σεζόν! Ο 40χρονος τεχνικός, ο οποίος δεν κρύβει ότι θέλει να επιστρέψει στη Βαρκελώνη και να καθίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση της ομάδας, όπως σχετικά αναφέρει δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Mundo Deportivo».

Μάλιστα στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο Τσάβι έλαβε εγγυήσεις πως θα έχει τον πλήρη έλεγχο στις αποφάσεις της ομάδας αλλά και ετήσιες αποδοχές περίπου έξι εκατομμυρίων ευρώ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι «μπλαουγκράνα» προσπάθησαν να πείσουν τον 40χρονο τεχνικό να διαδεχθεί στην τεχνική ηγεσία τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όταν αυτός απολύθηκε στις 13 Ιανουαρίου, ωστόσο ο πρώην διεθνής Ισπανός μέσος ήταν τότε αρνητικός και ανέλαβε ο Κίκε Σετιέν.

Ο Τσάβι, νυν τεχνικός της Αλ Σαάντ του Κατάρ, πέρασε τα πρώτα 18 χρόνια της ποδοσφαιρικής καριέρας του στο «Καμπ Νου», πραγματοποιώντας περισσότερες από 700 εμφανίσεις με τον σύλλογο και κερδίζοντας στο διάστημα αυτό 25 τρόπαια.