O γιος του Γιάννη Οκκά πήρε μεταγραφή στη Φούλαμ

Ο Γιώργος Οκκάς θα δοκιμαστεί στη Φούλαμ, αφού υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών με την αγγλική ομάδα.

O γιος του Γιάννη Οκκά πήρε μεταγραφή στη Φούλαμ

Τα χνάρια του πατέρα του ακολουθεί ο Γιώργος Οκκάς και από ό,τι φαίνεται έχει βλέψεις να ξεπεράσει τον πατέρα του, καθώς σε ηλικία 16 ετών πήρε μεταγραφή για την Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στη Φούλαμ.

Ο Γιώργος, γιος του Γιάννη Οκκά, που αγωνίστηκε στην Ελλάδα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, θα μπει στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει και να πραγματοποιήσει ένα ποδοσφαιρικό του όνειρο. Ο νεαρός μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην αγγλική Φούλαμ, με την οποία υπέγραψε διετές συμβόλαιο και θα μεταβεί στο Λονδίνο στο τέλος του μήνα.

Ο Οκκάς ανήκε στην Ανόρθωση, η οποία δεν προέβαλε καμία αντίσταση για να μεταγραφεί ο νεαρός άσος στη λονδρέζικη ομάδα, όπου θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει πλούσιες εμπειρίες και μεγάλη ποδοσφαιρική παιδεία και μόρφωση.

Μάλιστα ο Οκκάς εξέφρασε και ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Ανόρθωση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram. «Στιγμή υπερηφάνειας για μένα και την οικογένειά μου. Έχω υπογράψει συμβόλαιο με τη Φούλαμ και θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους φίλους μου που ήταν δίπλα μου. Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση αποδίδουν καρπούς. Το ταξίδι συνεχίζεται», έγραψε ο 16χρονος άσος.