ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ο Ιταλός Μάρκο Ντι Μπέλο σφυρίζει το ντέρμπι της 2ης θέσης

Ο Ιταλός Μάρκο Ντι Μπέλο, από τη 2η κατηγορία της UEFA, θα διευθύνει το ντέρμπι για τη δεύτερη θέση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ο Ιταλός Μάρκο Ντι Μπέλο σφυρίζει το ντέρμπι της 2ης θέσης

Ο Μάρκο Ντι Μπέλο θα διευθύνει το ντέρμπι για τη δεύτερη θέση, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Ιταλός είναι ο εκλεκτός για το ντέρμπι της Τούμπας (1/7, 21:00). Ο 39χρονος διαιτητής βρίσκεται στη 2η κατηγορία της UEFA και σφυρίζει διεθνείς αγώνες μόλις την τελευταία διετία, ενώ την Κυριακή (28/6) διηύθυνε το Ουντινέζε - Αταλάντα 2-3 για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Αλεσάντρο Τζιαλατίνι, Τζιάκομο Παγκανέσι, τέταρτος ο Καραντώνης, με VAR τον Πιέρο Τζιακομέλι και AVAR τη Χρύσα Κουρομπύλια.

Το παιχνίδι Ολυμπιακός - ΟΦΗ (1/7, 21:30) θα σφυρίξει ο Γιώργος Βρέσκας. Βοηθοί του οι Κούλα Χασάν, Μωυσιάδης, τέταρτος ο Κουτσιαύτης και στο VAR οι Γκορτσίλας, Κωνσταντίνου.

Από εκεί και πέρα, την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Άρης (1/7, 19:15) θα διευθύνει ο Άγγελος Ευαγγέλου, με βοηθούς τους Ακρίβο, Καρατζίκα (τέταρτος ο Μαλούτας) και στο VAR τους Παπαπέτρου, Απτόσογλου.