ΕΠΟ: Στις 8/7 θα εκδικαστούν οι προσφυγές Ολυμπιακού, Αγραφιώτη και ΕΠΣ Πειραιά

Οι προσφυγές των Ολυμπιακού, Αγραφιώτη και ΕΠΣ Πειραιά κατά των αλλαγών του καταστατικού ορίστηκε να εκδικαστούν στις 8 Ιουλίου.

ΕΠΟ: Στις 8/7 θα εκδικαστούν οι προσφυγές Ολυμπιακού, Αγραφιώτη και ΕΠΣ Πειραιά

προσφυγές των Ολυμπιακού, Αγραφιώτη και ΕΠΣ Πειραιά για να μη γίνουν φέτος οι εκλογές της ΕΠΟ ορίστηκε να εκδικαστούν από το Διαιτητικό Δικαστήριο στις 8 Ιουλίου.

Οι Πειραιώτες ζητούν την ακύρωση της γενικής συνέλευσης της ομοσπονδίας ώστε να γίνουν οι εκλογές το 2021 -οπότε λήγει η τετραετία- και όχι φέτος. Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου με τις προσφυγές των ΕΠΣ Πειραιά, του Ολυμπιακού και του Δημήτρη Αγραφιώτη, αντιπροέδρου της ομάδας.

Η συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου στις 8 Ιουλίου στις 15:00:

1. Προσφυγή-αίτηση διαιτητικής επίλυσης διαφοράς της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ, μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, κατά του νομικού προσώπου ιδιωτικού δίκαιου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ» για την ακύρωση της από 16/6/2020 απόφασης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ (ΓΣ/ΕΠΟ) αναφορικά με την τροποποίηση των άρθρων 82 και 9 παρ. 1 παραρτ. Γ' του Καταστατικού της ΕΠΟ.

2. Προσφυγή-αίτηση διαιτητικής επίλυσης διαφοράς της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά κατά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ για την ακύρωση της από 16/6/2020 απόφασης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ περί τροποποίησης των άρθρων 82 και 9 παρ. 1 παραρτ. Γ' του Καταστατικού της ΕΠΟ.