Οι διαιτητές που... τελειώνουν

Οι τέσσερις που ετοιμάζεται να «καθαρίσει» ο Μέλο Περέιρα - Οι αντικαταστάτες τους και η... επιβράβευση αυτών που «έσφαξαν» τον Ολυμπιακό.

Οι διαιτητές που... τελειώνουν

Φαίνεται πως σε αντίθεση με ότι αρκετοί έλεγαν, η διαιτησία δεν τα πήγε και πολύ καλά στη διάρκεια της αγωνιστική περιόδου που ολοκληρώθηκε. Γι' αυτό και ο επικεφαλής της ΚΕΔ προγραμματίζει σημαντικές αλλαγές σε πρόσωπα. Βέβαια ενδιαφέρον έχει να δούμε τι έκαναν αυτοί που φεύγουν και τι αυτοί που παραμένουν.

Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα η εφημερίδα Live Sport, προγραμματίζονται σημαντικές αλλαγές στους πίνακες διαιτησίας με την αντικατάσταση μάλιστα ονομάτων που θεωρούνται βαριά στον συγκεκριμένο χώρο.

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, ετοιμάζεται να θέσει εκτός πινάκων τέσσερις από τους πρωταγωνιστές της σεζόν. Πρόκειται για τους Κομίνη, Καλογερόπουλο, Μάνταλο και Αρετόπουλο.

Ο Γιώργος Κομίνης ήταν ο διαιτητής του περιβόητου ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, το οποίο διεκόπη με την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα με όπλο. Ο Καλογερόπουλος, μεταξύ άλλων στο Ξάνθη - Ολυμπιακός με τους ερυθρόλευκους να έχουν πολλά παράπονα. Ο Μάνταλος σφύριξε στο ΑΕΚ - Πανιώνιος με τον Πανιώνιο να φωνάζει ενώ ο Αρετόπουλος ήταν ο διαιτητής στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός που δεν άρχισε ποτέ.

Σε αντίθεση με τους προναφερθέντες, στις θέσεις τους αναμένεται να παραμείνουν οι Σιδηρόπουλος, Παπαπέτρου και Παπαδόπουλος. Ο Σιδηρόπουλος παρά την πολύ κακή διαιτησία του στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, ο Παπαπέτρου επίσης με όσα έκανε στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

Οσον αφορά τους αντικαταστάτες των τεσσάρων, αυτοί αναμένεται να είναι οι Διαμαντόπουλος, Σκουλάς, Τζήλος και Ζαχαριάδης.

Πιθανή θεωρείται επίσης η αποχώρηση των Μπλάνα, Κατσικογιάννη, Θάνου και ενδεχομένως του Νεοφυτιάδη. Υποχήφιοι θεωρούνται και οι Ευαγγέλου, Καραντώνης, Τσαμούρης.