Πολιτικό πρόσωπο έκοψε τον Περέιρα απο τη «Δίκη», ο Πορτογάλος επέμενε να πάει στο OPEN ΤV

To ότι ο Βίτορ Μέλο Περέιρα δεν έχει συναίσθηση της θέσης του ή καλύτερα, μας γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του είναι γνωστό, μερικές φορές όμως αναρωτιέσαι αν έχει όρια η αναισθησία του.

Πολιτικό πρόσωπο έκοψε τον Περέιρα απο τη «Δίκη», ο Πορτογάλος επέμενε να πάει στο OPEN ΤV

Για παράδειγμα, ήταν καλεσμένος στη «Δίκη» στο Οπεν ΤV και αποδέχθηκε την πρόταση λες και θα πήγαινε στο BBC. H πρεμιέρα της εκπομπής έγινε κανονικά, αλλά ο επικεφαλής της ΚΕΔ δεν ήταν στο πάνελ. Όχι, δεν το ξανασκέφτηκε και δεν έκρινε φρόνιμο ότι δεν είναι σωστό να είναι φιλοξενούμενος, σε ένα κανάλι ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη. Του το επέβαλαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, ο Περέιρα επέμενε να πάει ακόμη κι όταν ο Πετρ Φούσεκ του συνέστησε για ευνόητους λόγους να ακυρώσει τη συνέντευξη. Μάλιστα φέρεται να είπε: «αυτό δεν γίνεται, έχω δώσει το λόγο μου ότι θα πάω και ανακοινώθηκε επίσημα»

Ευτυχώς για αυτόν, υψηλά ιστάμενο πολιτικό πρόσωπο επικοινώνησε με ανώτατα στελέχη της ΟΥΕΦΑ και εμμέσως πλην σαφώς τους ζήτησε να ακυρώσει τη συνέντευξη. Και τελικώς ακυρώθηκε. Κι αυτό μετά από συνομιλία εκπροσώπου της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ με τον Πορτογάλο που δεν φαίνεται να καταλαβαίνει τη θέση του, αφού δεν αποκλείεται να πάει στη «Δίκη» κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Το ερώτημα είναι ποιος συμβούλευσε ή καλύτερα ποιος υπαγόρευσε στον Περέιρα να πάει στη συγκεκριμένη εκπομπή και στο συγκεκριμένο κανάλι, όταν έχει αρνηθεί πολλάκις να δώσει συνεντεύξεις σε άλλα μέσα.