Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ο Μπριχ στο «αιώνιο» ντέρμπι (pic)

Ένα κορυφαίο όνομα θα διευθύνει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή, με τον Elite Γερμανό Φέλιξ Μπριχ να παίρνει το χρίσμα. Η παράδοσή του με τους δύο «αιωνίους».

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ο Μπριχ στο «αιώνιο» ντέρμπι (pic)

Ο Φέλιξ Μπριχ αναμένεται να διευθύνει το ντέρμπι «αιωνίων» για την 9η αγωνιστική των playoffs της Super League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τα γερμανικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με τα γερμανικά ρεπορτάζ, ο Elite Φέλιξ Μπριχ θα είναι ο άρχοντας του αγώνα με βοηθούς τους Μπος και Λουπ ενώ στο VAR θα είναι ο Περλ.

Το μόνο που μένει είναι αν το δημοσίευμα θα επιβεβαιωθεί αφού αύριο (4/5) αναμένονται οι επίσημοι ορισμοί από την ΚΕΔ.

Ο Μπριχ έχει σφυρίξει στο παρελθόν μεταξύ άλλων τρία παιχνίδια του Ολυμπιακού, με Παρί Σεν Ζερμέν (ήττα 1-4) και Πόρτο (ήττα 0-2) για το Champions League και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την Super League το 2021 (νίκη 3-0).

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έχει «συναντήσει» δύο φορές τον Μπριχ μετρώντας μια ισοπαλία (1-1 με Ρέιντζερς) και μία ήττα (2-3 από την Ατλέτικο Μαδρίτης).

Ο 47χρονος έχει σφυρίξει επίσης και τον τελικό του Champions League του 2017 μεταξύ Γιουβέντους και Ρεάλ. Το 2014 είχε διευθύνει τον τελικό του Europa League μεταξύ της Σεβίλλης και της Μπενφίκα. Ο Μπριχ, ο οποίος είναι διδάκτωρ νομικής έχει σφυρίξει παράλληλα σε δύο Μουντιάλ (2014, 2018) αλλά και στο Euro 2020.