Ο Περέιρα ξέρει τον ξένο διαιτητή του ντέρμπι και τον ανακοινώνει

Ο μουντιαλικός που «κάηκε», το μεγάλο όνομα και το φαβορί - Ποιοι είναι οι υποψήφιοι να βρεθούν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα

Ο Περέιρα ξέρει τον ξένο διαιτητή του ντέρμπι και τον ανακοινώνει

Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα του ξένου διαιτητή που θα σφυρίξει στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή. Αυτό αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η Sportdayt. Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα η απόφαση για τον εκλεκτό έχει ήδη ληφθεί, ο Μέλο Περέιρα φυσικά τη γνωρίζει και το αργότερο έως αύριο ανακοινώνει το όνομα.

Η αρχική επιλογή ήταν ο Μουντιαλικός Πολωνός, Σιμόν Μαρτσίνιακ. Όμως «σφύριξε» στο ΑΕΚ - Βίντι 1-1, στο οποίο αποβλήθηκαν οι Λιβάγια, Λόπες και κάπως έτσι «κάηκε» η υποψηφιότητά του.

Κάπως έτσι, ο πρώτος λόγος πέρασε στον Νταμίρ Σκόμινα. Ο Σλοβένος ξέρει από Ελλάδα καθώς έχει σφυρίξει Ολαμυπιακός - Μπενφίκα 1-0 το 2013, Γερμανία - Ελλάδα 4-2 το 2012 στο Euro, Παναθηναϊκός - Ρόμα 3-2 το 2010, ΑΕΚ - Βασλούι 3-0 το 2009 και το φιλικό Ελλάδα - Σενεγάλη 0-2.

Υποψήφιος είναι επίσης ο Ούγγρος, Βίκτορ Κασάι, που πρόσφατα «σφύριξε» στο Μπέρνλι - Ολυμπιακός αλλά και ο Ολλανδός Μπιορν Κάιπερς, ο οποίος είναι το μεγάλο όνομα και προσωπικός φίλος του Τάσου Σιδηρόπουλου.