Βαρούχας: «Ο Βιγιαφάνιες δεν θυμόταν ότι είχε κίτρινη κάρτα»

Η ανάλυση των επίμαχων φάσεων της αγωνιστικής από τον Παναγιώτη Βαρούχα. Τι είπε για το ντέρμπι των αιωνίων.

Βαρούχας: «Ο Βιγιαφάνιες δεν θυμόταν ότι είχε κίτρινη κάρτα»

Αναλυτικά η «έκθεση» του Βαρούχα, στον ραδιοφωνικό σταθμό bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα (Μανούχος): «Ο διαιτητής αν δεν έχει ακούσει, δεν μπορεί να τιμωρήσει κάποιον για ρατσιστική συμπεριφορά. Αν είχε ακούσει κάτι τέτοιο, έπρεπε να αποβάλει τον Μπέρτο και να το γράψει στο φύλλο αγώνα».

ΑΕΚ-Άρης (Τρεϊμάνις): «Σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Μάνταλου ως οφσάιντ. Στο 33’ κακώς δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ. Η μπάλα πηγαίνει στο χέρι, που δεν είναι κολλημένο στο σώμα και η απόσταση δεν είναι κοντινή. Ήταν πέναλτι και δεν δόθηκε».

ΠΑΟΚ-Αστέρας (Τζοβάρας): «Στη φάση του πέναλτι ο Αλί Μπαμπά δεν είναι οφσάιντ και σωστά στην εξέλιξη της φάσης δίνεται το πέναλτι. Ένα πέναλτι που ζητά ο ΠΑΟΚ για χέρι παίκτη του Αστέρα, ο παίκτης είναι γυρισμένος και η μπάλα βρίσκει περίπου στον ώμο. Δεν υπάρχει πέναλτι».

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (Έκμπεργκ): «Ο διαιτητής δεν είχε καθόλου καλή φυσική κατάσταση. Στο 13’ ο Σουηδός είναι πολύ μακριά από τη φάση, αλλά ευτυχώς τον έσωσε το VAR και έδωσε το πέναλτι στην ανατροπή του Ιωαννίδη από τον Σα. Στο μαρκάρισμα του Μασούρα στον Μαουρίσιο δεν υπάρχει παράβαση, ούτε οφσάιντ υπάρχει στην εξέλιξη της φάσης. Επίσης δεν υπάρχει πέναλτι σε ένα χέρι του Σάντσες, καθώς είναι μαζεμένο και έχει γυρισμένη την πλάτη. Ο Βιγιαφάνιες δεν θυμόταν ότι είχε κίτρινη κάρτα. Σωστές ήταν και οι δύο κίτρινες κάρτες που πήρε ο Αργεντινός».