Ο Φωτιάς ορίστηκε στη φιέστα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ

Η ΚΕΔ όρισε τον Βασίλη Φωτιά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (12/05, 19:30), στον αγώνα φιέστα για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Φωτιάς ορίστηκε στη φιέστα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ

Ο Βασίλης Φωτιάς θα σφυρίξει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (12/05, 19:30), στη φιέστα των Πειραιωτών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Βοηθοί του διαιτητή από την Πέλλα, θα είναι οι Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας) και Βασίλειος Νικολακάκης (Λασιθίου), ενώ τέταρτος θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας). Στο VAR θα βρίσκεται ο Λετονός, Άντρις Τρεϊμάνις και ο Ηλίας Κωνσταντίνου.

Στην αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (12/05, 19:30) η ΚΕΔ όρισε ξένο διαιτητή. Τον Ούγγρο Βαντ Ίστβαν. Ο 41χρονος θα έχει βοηθούς τους Ίστβαν Άλμπερτ και Θόδωρο Γεωργίου. Τέταρτος θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), στο VAR θα είναι ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς και AVAR ο Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας).

Την αναμέτρηση της Τρίπολης, ανάμεσα στον Αστέρα και την ΑΕΚ θα διευθύνει ο Άγγελος Ευαγγέλου, ο οποίος για βοηθούς θα έχει τους Απτσόγλου και Μπάξμπαου. Τέταρτος ορίστηκε ο Δημήτρης Καραντώνης και στο VAR οι Θανάσης Τζήλος και Κωνσταντίνος Καλαμπόκης.

Άρης-Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Βαντ Ίστβαν (Ουγγαρία)

Βοηθοί: Άλμπερτ Ίστβαν, Θόδωρος Γεωργίου

4ος: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος

VAR: Τιάγκο Μάρτινς, Τρύφωνας Πετρόπουλος

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου

Βοηθοί: Ιορδάνης Απτσόγλου, Μπάξμπαουμ Ρέινχαρτν

4ος: Δημήτριος Καραντώνης

VAR: Αθανάσιος Τζήλος, Κωνσταντίνος Καλαμπόκης

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς

Βοηθοί: Ανδρέας Μεϊντάνας, Βασίλειος Νικολακάκης

4ος: Αριστομένης Κουτσιαύτης

VAR: Άντρις Τρεϊμάνις, Ηλίας Κωνσταντίνου