Βαρούχας: «Σωστά δόθηκε το πέναλτι στον ΠΑΟΚ, επιθετικό φάουλ στον Γκάμα στο 2-0»

Η ανάλυση των επίμαχων φάσεων της αγωνιστικής από τον Παναγιώτη Βαρούχα. Τι είπε για το ντέρμπι της Τούμπας.

Βαρούχας: «Σωστά δόθηκε το πέναλτι στον ΠΑΟΚ, επιθετικό φάουλ στον Γκάμα στο 2-0»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας θεωρεί πως λανθασμένα μέτρησε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ στη νίκη επί του Άρη (2-0), αφού προηγήθηκε επιθετικό φάουλ.

Αναλυτικά η «έκθεση» του Βαρούχα για τα ματς του Σαββατοκύριακου στη Super League, στον ραδιοφωνικό σταθμό bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

ΠΑΟΚ-Άρης (Κουλμπάκοφ): «Ο Λευκορώσος τα είχε τα κιλάκια του. Ο Ουάρντα ζητά πέναλτι από τον Κουέστα, αλλά δεν υπάρχει. Σε μια διεκδίκηση μεταξύ Γκάνεα και Βαρέλα, δεν υπάρχει παράβαση. Στο μαρκάρισμα του Γκάμα στον Βιεϊρίνια, βρίσκει με τις τάπες χαμηλά τον αντίπαλο, αλλά δεν υπάρχει κόκκινη. Δεν πήγε να χτυπήσει τον αντίπαλο.

Σωστά δόθηκε το πέναλτι στο μαρκάρισμα του Σάσα στον Κρμέντσικ. Στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, ο Γκάμα δέχεται ένα μαρκάρισμα από τον Μουργκ. Έπρεπε να δοθεί επιθετικό φάουλ».

Αστέρας-Ολυμπιακός (Κουτσιαύτης): «Δεν υπήρξε καμία ιδιαίτερη φάση. Μια πτώση του Χασάν είχαμε, αλλά δεν υπήρξε καμία παράβαση».

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (Αρανόφσκι): «Στο 16’ ο Καμπετσής πέφτει στην περιοχή, αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Στο γκολ της ΑΕΚ δεν υπάρχει ούτε οφσάιντ, ούτε χέρι του Μάνταλου. Το άλλο γκολ ακυρώθηκε σωστά γιατί η μπάλα έχει βγει ολόκληρη στο γύρισμα του Μάνταλου. Το πέναλτι στις καθυστερήσεις σωστά καταλογίστηκε, γιατί ο Νεντελτσιάρου βρίσκει τον Μακέντα. Στην πτώση του Βιγιαφάνιες δεν υπάρχει τίποτα, αλλά δεν μπορεί να παρέμβει το VAR γιατί είναι φάουλ και όχι πέναλτι».

Βόλος-ΑΕΛ (Ευαγγέλου): «Στο ξεκίνημα ο Ντουρμισάι ήταν οφσάιντ και σωστά δόθηκε. Σε ένα πέναλτι που ζητά ο Βόλος στον Δουβίκα δεν υπάρχει παράβαση. Στο 59’ ο Τσόσιτς τραβά τον Περέα και σωστά δόθηκε φάουλ, γιατί τον αφήνει πριν μπει στη μεγάλη περιοχή. Επίσης σωστά αποβλήθηκε ο Σέρβος με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 65’ σωστά δόθηκε πέναλτι στο χέρι του Τέκιο».

Παναιτωλικός-Ατρόμητος (Γκορτσίλας): «Ο Ραμπέγιο δεν είναι σε θέση οφσάιντ όταν σκοράρει, ο συμπαίκτης του δεν επηρεάζει τη φάση. Σωστά δόθηκε το πέναλτι για την ανατροπή του Γιακουμάκη. Στην ανατροπή του Καρέλη ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτι, αλλά ο Παναιτωλικός σκοράρει. Στο πέναλτι δεν υπάρχει πλεονέκτημα αλλά στην αμεσότητα της φάσης μετράει το γκολ. Ο Γκορτσίλας έδειξε πως δεν ήταν καλά, έπρεπε να δείξει τη σέντρα».

Λαμία-ΟΦΗ (Παπαπέτρου): «Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη φάση. Πριν το δεύτερο γκολ του ΟΦΗ δεν υπάρχει παράβαση».