Η ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα

Η ανάλυση των επίμαχων φάσεων της αγωνιστικής από τον Παναγιώτη Βαρούχα. Τι είπε για το ντέρμπι της Τούμπας.

Η ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα

Αναλυτικά η «έκθεση» του Βαρούχα για τα ματς του Σαββατοκύριακου στη Super League, στον ραδιοφωνικό σταθμό bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

ΟΦΗ-Ατρόμητος (Φωτιάς): «Στο 8’ ο Μεγιάδο σε μια διεκδίκηση με τον Ούμπιδες έπεσε, αλλά υπήρχε επιθετικό φάουλ. Στο 43’ ο Ατρόμητος σκόραρε με τον Μουνίθ, αλλά ο Μανούσος ήταν οφσάιντ. Το πέναλτι που δόθηκε στον ΟΦΗ ήταν καθαρό, αφού υπήρχε χέρι».

Παναιτωλικός-Απόλλων (Σκουλάς): «Ο Απόλλων σκόραρε με τον Μπεντινέλι αλλά ακυρώθηκε σωστά το γκολ για επιθετικό φάουλ που είχε προηγηθεί».

Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα (Κουτσιαύτης): «Το γκολ του Σάλιακα ορθώς ακυρώθηκε γιατί προηγήθηκε οφσάιντ».

Παναθηναϊκός-Άρης (Τόβερ): «Ο Εσθονός δεν πήγε καθόλου καλά στον πειθαρχικό έλεγχο, ήταν πολύ λίγος. Στο 4’ ο Μακέντα έχει μια πτώση, αλλά δεν υπάρχει παράβαση. Στο 24’ ο Νιάς κάνει τάκλιν και μαζεύει την μπάλα, που μετά βρίσκει στο χέρι του, αλλά δεν υπάρχει πέναλτι γιατί ήταν στο χέρι στήριξης. Στο γκολ του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει οφσάιντ. Στο 40’ δόθηκε λάθος κάρτα στον Βέλεθ για διεκδίκηση μπάλας. Στο 42’ ο Βέλεθ έσπρωξε τον Ροζ του Άρη, ο διαιτητής έδειξε σωστά πέναλτι. Σε αυτή τη φάση δόθηκε την πρώτη κίτρινη στον Μαουρίσιο για διαμαρτυρία. Δεν ξέρουμε τι είπε ο Βραζιλιάνος, θα πρέπει να δούμε το φύλλο αγώνα. Η δεύτερη κίτρινη στον Μαουρίσιο πάντως ήταν σωστή. Στο 54’ ο Άρης ζητά χέρι, αλλά ο Αλεξανδρόπουλος το έχει μαζεμένο».

ΑΕΚ-Αστέρας (Ευαγγέλου): «Στο 4’ σκοράρει ο Σβάρνας, αλλά σωστά ακυρώνεται ως οφσάιντ. Στο 31’ ο Μπαράλες πέφτει σε μια διεκδίκηση της μπάλας στην περιοχή της ΑΕΚ, δεν υπάρχει παράβαση. Στο 33’ ο Σουάρες πέφτει πάνω στον Ολιβέιρα παίρνει την κεφαλιά, αλλά δεν υπάρχει παράβαση, είναι κόρνερ. Το γκολ του Μουνάφο ορθώς ακυρώνεται ως οφσάιντ. Αντίθετα, δεν υπάρχει οφσάιντ στο 3-1 του Αλμπάνη και το διορθώνει το VAR».

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (Στάβρεφ): «Στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ ο Ζίφκοβιτς καλύπτεται από τον Χολέμπας, οπότε δεν υπάρχει οφσάιντ. Στο 85’ ο βοηθός κακώς σηκώνει οφσάιντ στον Κρμέντσικ, καθώς δεν ήταν εκτεθειμένος».