Η ΚΕΔ για την παραίτηση Σνόντι

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Άλαν Σνόντι, αναφέροντας ότι «έχει εκπλαγεί και απογοητευθεί» από την απόφασή του να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του!

Η ΚΕΔ για την παραίτηση Σνόντι

Ο Άλαν Σνόντι υπέρβαλε την παραίτησή του και η ΚΕΔ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, εκφράζοντας την απογοήτευσή της για την απόφασή του να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την αποχώρηση Σνόντι:

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση.

«Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 22.10 μ.μ. η ΚΕΔ/ΕΠΟ έλαβε email από τον κ. Alan Snoddy ο οποίος ενημέρωνε ότι για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους, επιθυμεί την -με άμεση ισχύ- διακοπή του συμβολαίου του με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Και ενώ η ΚΕΔ/ΕΠΟ έχει εκπλαγεί και απογοητευθεί από τα ανακοινωθέντα του κ. Snoddy, θα θέλαμε να του ευχηθούμε καλή τύχη στο μέλλον.

Όπως συμφωνήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, ο κ. Jacob Collins αντικαθiστα τον κ. Snoddy και θα είναι από εδώ και στο εξής αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, κ. Mark Clattenburg θα αναλάβει, με την υποστήριξη του κ. Collins, τους ορισμούς των Αξιωματούχων Διαιτησίας για τη Διοργάνωση της Super League 2, μέχρι νεωτέρας».