Βαρούχας: «Δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Απόλλωνα Σμύρνης»

Η ανάλυση των επίμαχων φάσεων της αγωνιστικής από τον Παναγιώτη Βαρούχα. Είπε πως δεν έπρεπε να μετρήσει το νικητήριο γκολ του Απόλλωνα Σμύρνης με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Το σχόλιο για τον διαιτητή του ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ.

Βαρούχας: «Δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Απόλλωνα Σμύρνης»

Δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Ιωαννίδη στη Ριζούπολη στον αγώνα του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΟΦΗ, σύμφωνα με τα όσα είπε σήμερα (1/3) ο Παναγιώτης Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM.

Αναλυτικά η «έκθεση» του Βαρούχα για τα ματς της 24ης αγωνιστικής

Απόλλων-ΟΦΗ (Γκορτσίλας): «Σε ένα πέναλτι που ζητά ο Απόλλων δεν υπάρχει παράβαση, γιατί βρίσκει καθαρά μπάλα ο αμυνόμενος. Στο νικητήριο γκολ του Απόλλωνα, στο 84’, υπήρξε λάθος. Στην έξοδο που κάνει ο Σωτηρίου χάνει την μπάλα χωρίς να υπάρχει παράβαση. Ο Λισγάρας στη συνέχεια κάνει μεταβίβαση στον Ιωαννίδη που σκοράρει. Θα πρέπει να καλύπτεται από δυο παίκτες, ο ένας, ο Γουές είναι πάνω στη γραμμή, αλλά δεν καλύπτει και ο Σωτηρίου τον Ιωαννίδη. Άρα το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έβγαλαν γραμμή από το VAR για να το δούμε όλοι».

Αστέρας-ΠΑΟΚ (Ευαγγέλου): «Στο γκολ του ΠΑΟΚ στο 20’ βλέπουμε τη γραμμή, αλλά δεν βλέπουμε πότε έχει φύγει η μπάλα από τα πόδια του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και σε ποια θέση είναι ο Κρμέντσικ. Θα έπρεπε να έχουμε καλύτερη λήψη, αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε. Η τεχνολογία γραμμής πάντως δεν αμφισβητείται. Ένα οφσάιντ σε επίθεση του Αστέρα σωστά υποδείχτηκε, ενώ δεν υπάρχει πέναλτι σε μια πτώση του Τζόλη».

Άρης-Ατρόμητος (Τζοβάρας): «Δεν υπήρχε κάποια φάση για την οποία υπάρχουν αμφιβολίες».

ΑΕΛ-Παναιτωλικός (Διαμαντόπουλος): «Να απονείμουμε τα εύσημα στον πρώτο βοηθό, τον Νικολαΐδη. Υπέδειξε τρεις παραβάσεις οφσάιντ και ήταν σωστός σε όλες».

Λαμία-ΠΑΣ (Παπαδόπουλος): «Δεν υπήρχε καμία φάση για να συζητήσουμε».

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (Καμπάκοφ): «Στο πρώτο ημίχρονο ο Βούλγαρος ήταν ανεκδιήγητος στον πειθαρχικό έλεγχο. Έκανε εκπτώσεις. Στο 7’ ο Ανσαριφάρντ ήθελε κάρτα, στο 15’ ο Μολό ήθελε κάρτα και πήρε άλλη στη δεύτερο. Ο Λάτσι βρήκε μπάλα και πηγαίνει στο πρόσωπο του Ιωαννίδη, έπρεπε να πάρει κίτρινη, όχι κόκκινη. Ο Ενγκμπακοτό επίσης έπρεπε να πάρει κίτρινη. Η κάρτα στον Αλεξανδρόπουλο ήταν η πιο… ανώδυνη από αυτές που έδωσε στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μαουρίσιο επίσης έπρεπε να πάρει κάρτα για άπλωμα χεριού. Ο Καμπάκοφ ‘έπνιξε’ 6-7 κίτρινες στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο έβγαλε σωστά τις κάρτες. Όταν έχεις δεχτεί κάρτα, αλλιώς παίζεις στο υπόλοιπο του αγώνα. Στο γκολ του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει οφσάιντ. Υποτίθεται ότι ήρθε ο ξένος για να βάλει τα γυαλιά στους Έλληνες διαιτητές, αλλά…».